Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Nagyon problémás a...

Segítség! Nagyon problémás a bőrőm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rendkívűl problémás bőröm van!:-( A T-vonalam nagyon zsíros, de az arcom nagyon száraz. Az orrom rendszeresen olyan vörös, mint egy bohócnak. Már 24 éves leszek, de még mindig úgy jönnek a pattanások, mint kamasz koromban.

2014. márc. 20. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ő ír majd fel rá gyógyszert, mással nem fogod tudni megszüntetni. És annak érdemes utánanézni, hogy milyen szervi problémáid vannak, mert valami biztos, hogy van, annak a tünete az ilyen erősen problémás bőr 20 év felett. Valószínűleg valami belső gyulladás esetleg gomba.
2014. márc. 20. 23:38
 2/4 anonim válasza:
0%
100% növényi étrend, semmi műkaja, semmi bolti pékáru, 5 éve élek így, közben szültem is, egy pattanásom sem volt, előtte rendszeresen. Arcjrémnek sima ehető kókuszolajat használok
2014. márc. 21. 04:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikus.A bőrödnek 2 fajta ápolásra van szüksége és ezt csak ő tudja megoldani.A bőrgyógyász nem tudja kezelni a kombinált bőrt.
2014. márc. 21. 05:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami belső gyulladás is okozhatja. Nekem pl az elmúlt 3 évben problémás volt a bőröm, rendszeresen előjöttek nagy és gyulladt pattanások. Annak ellenére, hogy normálisan étkeztem, sok folyadékot ittam, méregtelenítő teákat is, mindig odafigyeltem a bőrápolásra is. Aztán már csak akkor vettem észre, hogy probléma van velem, amikor már súlyosabb lett a dolog, amikor már határozott tünetei voltak, hogy nincs valami rendben. (nőgyógyászati jellegű) Antibiotikumokat, különféle gyógyszereket szedtem (Klion, Zinnat, Doxycyclin) és elmúltak a pattanások, sőt mi több olyan szép a bőröm azóta, hogy egy pattanás sem jön elő. Menj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, mert az vagy amit megeszel ugye, a bőrünkön meglátszik, de ha te normálisan étkezel, kerülöd azokat, amik hajlamosak pattanásokat okozni, akkor valami más lehet a gond. Nem mondom, hogy belső gyulladásod van, ez csak egy példa volt, hogy egy ilyen is okozhat problémás bőrt. Számos oka lehet, ezért keress fel egy bőrgyógyászt.
2014. márc. 21. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!