Állandóan összekócolódik a hajam. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon durván összekócolódik, alig tudom szétszedni. És egy nap akár többször. Fájdalmas és a hajam is tönkreteszi.
Head & Shoulders sampont használok, utána pedig egy avonos olajat hajvégápolónak. Mit használjak, hogy ne kócolódjon ennyire? És valami nagy márkát mondjatok csak, mert Angliában vagyok.
Köszi
2014. márc. 19. 19:12
1/7 anonim válasza:
Hord összefogva, fond be, vagy csinálj egy szép kontyot. Így nem sok esélye van összekócolódni.
3/7 A kérdező kommentje:
Kiengedve szeretem hordani, nem akarom összefogni. Szerintem akkor sem kéne összekócolódnia ennyire.
Igen, én is valami jó balzsamra vagy pakolásra gondoltam, csak nem tudom, mi az ami tényleg jó ilyen fajta problémára.
2014. márc. 19. 22:43
4/7 anonim válasza:
Nekem bejött a fructis hajegyenesítő samponja és balzsamja. Nem lett gubancos a hajam sem mosáskor sem napközben és az sztatikusságtól is védett. Most épp nem azt használok és érzem a különbséget, ezért legközelebb visszaállok a fructisra.
5/7 anonim válasza:
Az avonos hajvégápolót felejtsd el. Nekem az volt a ludas amikor kócolódott a hajam. Helyette vegyél szűz kókuszolajat.
6/7 anonim válasza:
olló--->hajvágás--->rövid haj--->nincs probléma
7/7 A kérdező kommentje:
Rövid hajon kívül kipróbálgatom a dolgokat, hátha segít valamelyik. A hajvégápoló meg már úgy is épp elfogyott. Köszönöm :)
2014. márc. 21. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!