Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem bírom az epilálást?

Miért nem bírom az epilálást?

Figyelt kérdés

jó párszor próbáltam már a lábamon, úgyis, hogy előtte fürödtem kádban, hogy felpuhljon a bőrö, testápolóval kentem, de borzasztóan fáj.

Gondoltam, hogy inkább gyantáznék, de az meg mennyire macerás otthon? Még régebben vettem Veet zselésgyantát, de az meg valamiért nem szedte le...

2014. márc. 18. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam ezzel, 5 percig sem bírtam, annyira fájt. Aztán kaptam Veet gyantagépet, és nekem bejött. :) Egyszerű használni, nem macerás egyáltalán. Annyi a hátránya, hogy körülbelül 35-40 percet kell várni, mire felmelegszik benne a gyanta. Én X-Epil patront rakok bele, mert a Veet-es 3-szor annyiba kerül, hatásuk pedig ugyanaz.
2014. márc. 18. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, hogy egyszerűen nem bírom ki ha a lábamat kell epilálni, de még a gyantázást se. Valamiért borzalmasan fáj. Viszont a karomat meg bírom epilálni szóval furcsa ez az egész. Én a lábamat borotválom, viszont kiszárad a bőröm tőle hiába testápolózom és viszketget is :/
2014. márc. 19. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél Alveola gyantapatron melegítőt, hintőporos patronnal, ezek olcsók és az Alveola az egyik legjobb márka gyantázás terén. Használni könnyű, nyilván fájni ez is fog, de csak addig amíg letéped a papírt, egy pillanat az egész, az epilátor meg végig tépkedi a szőrt, az sokkal rosszabb, én sem bírtam.
2014. márc. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!