Valami jó hajnövesztő tipp kéne ami tényleg beválik, mert nekem már vagy 3 éve nem nő a hajam (igaz hogy 2 évig vasaltam) de féléve már nem szóval valami pakolást vagy valami hasonló jöhet, ha van valami tippetek? Köszönöm (:
Szia! Amit elsőnek ajánlanék az a vágás! :) Kéthavonta legalább kell belőle vágatni, hogy a töredezett részek mindenképpen eltűnjenek!
Másodszorra: Ricinus olaj! Nekem nagyon bevált! Egy héten kétszer legalább pakold be vele a hajad. Kis tálba felmelegíted, hogy kenhető legyen Ecsettel vidd fel a hajtőre, maradékot ápolásképp kend rá a hajvégedre. Tehetsz hozzá olajakat, esetleg tojássárgáját a hajfényed végett! Kicsit ráfújsz hajszárittóval, jól körbetekered foolpackkal , arra törcsi sapka és 6órát mindenképp legyen rajta.
Nagyon jó még a Bánfi hajszesz. Frissen mosott hajon kell használni, 40percet én rajta szoktam hagyni és jó alaposan kimosod. Ezt akár minden hajmosásnál alkalmazhatod.
Ami még kötelező a vitaminok bevitele a szervezetbe!!!!! :)
Sok sikert: Egy fodrász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!