Hogyan borotváljátok a lábatokat? Hova megy a szőr?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 15:26
1/5 anonim válasza:
én a kád szélén, és így a szőr a kádba megy és utána le tudom zuhanyoztatni!
2/5 anonim válasza:
a lefolyoba:) én is a kádban szoktam... ülök a szélén, lábam meg a kádban.
3/5 anonim válasza:
szobámban, leteszek vmi régi újságot, vagy vmilyen semmire sem használatos papírt és fölötte. utána összegyűröm és megy a kukába.
A kádban csak a hónaljamat szoktam borotválni,tusolás közben.
Egyébként nem szeretem ha mindenféle hajszál,szőr lemegy a lefolyóba.
4/5 anonim válasza:
nekem nem szobám van, hanem lakásom:))))) eszembe nem jutna a hálóba borotválkozni:P
5/5 anonim válasza:
Amikor borotválom akkor azt a kádban szoktam, aztán kiöblítem a kádat.
Ha epilátort használok, azt zuhanyozás/fürdés után szoktam a fürdőszobában. Ott össze szoktam porszívózni később.
De szerintem a legjobb a kádban csinálni, egyszer nekikezdtem epilálni az ágyam mellett utána vettem észre, hogy tiszta mocsok az egész ágy/parketta, stb. Soha többet, nem tudom hogy jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!