Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arcszesz ill. melyik...

Milyen arcszesz ill. melyik jó villanyborotválkozás előtt és után?

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Először tisztázzuk magunkban mire való az arcszesz

2. Állapítsuk meg hogy borotválkozás előtt nem kell arcszeszt használni

3. Válasszuk ki a bőrünk érzékenységének megfelelő arcszeszt (interneten is hozzáférhetőek az információk), aminek kiválasztásában rendelkezésünkre állnak a kedves DM-es/Rossmannok kisasszonyok.

4. Ne tegyünk fel felesleges és hülye kérdéseket Gyakorikérdésekre.

2014. márc. 16. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Előtte egyik sem, mert bármilyen borotvának csak ront az állapotán, ha arcszesszel érintkezik. Előtte arclemosókat szoktak használni.

Vilanyborotva után meg nem kell nagyon különleges dolog, mert kisebb az irritáció esélye. De minden attól függ, milyen a bőrőd. Ha kiszáradásra hajlamos, akkor messze kerüld el az arcszeszt, mert még jobban kiszárítja, és a szőrbenövés kockázatát növeli. De ettől függeltenül sokan általában nem javasolják, és inkább krémeket javasolnak.

2014. márc. 16. 11:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "jótanácsokat"lehet,hogy rosszúl fejeztem ki magam,de olvastam,hogy van előtte is használatos valami,lehet hogy nem szesz de van ami állítólag megemeli a szőrszálakat és így könnyebbé teszi a borotválkozást, van utánna is érzékeny bőrre,lehet,hogy az sem szesz hanem valami krém.Ehez szerettem volna valami hasznos tanácsot kapni.A legelső /nagytudású/válaszolónak pedig üzenem,hogy ha nagyon szeret oktatni és okosakat próbál mondani,mielőtt eldurranna a feje a rengeteg észtől,oktassa azt akire én gondolok.
2014. márc. 16. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit előtte szoktak, alapvetően borotvahab vagy -gél, de mint írtam, vannak lemosók is.
2014. márc. 16. 12:53
 5/7 anonim válasza:
2014. dec. 30. 20:59
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Villanyborotvával borotválkozás előtt a faggyút érdemes lemosni az arcodról. Ehhez lehet használni arcszeszt is.

2016. szept. 28. 10:04
 7/7 anonim válasza:
Korábban volt a Fabulon, de ma már csak Barbon pre-shave szesz van. Ez zsirossá teszi a bőrt, könnyebben csúszik a borotva. Mivel alkoholt is tartalmaz célszerű a mikrosérülések miatt is.
2019. jan. 2. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!