Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kiszáradt kézre valami...

Nagyon kiszáradt kézre valami megoldás?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kiszáradt foltokban a kézfejem. Nagyon csúnya, reggelente viszket is. Kentem már a Neutrogena legzsírosabb kézkrémjével, glicerines krémmel, kamillással is, de semmi hatás. Valami házi praktika? Vagy esetleg valami bevált krém?
2014. márc. 15. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
DM-ből az Alverdés már nem tudom milyen, de sárga tubusos Handmaske, és most a legújabb kézkrémjük, a gránátalmás-sheavajas. Ezekkel minden kézmosás után kenheted a száraz foltokat. Nekem ugyan nem szünteti meg a vörösséget teljesen, de legalább nem reped ki és nem vérzik a kezem, mint régebben.
2014. márc. 15. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Balea kézkrémjét használom áfonyásat... Minden nap bekenem kétszer... Ha nagyon sokszor krémezed a kezed az sem jó ám!
2014. márc. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!