Fiúk, nektek a barna vagy a szőke hajú lányok tetszenek inkább?
Figyelt kérdés
Igen tudom tudom nem a hajszín a lényeg tudjuk,de úgy mégis melyik tetszik nektek jobban?2014. márc. 15. 13:45
1/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de mostanában azt vettem észre, hogy egyre nagyobb divat a barna haj, főleg a sötétbarna. Persze mindig vannak kivételek , na meg mi lett a vörös és fekete hajú emberekkel? :-D
2/10 anonim válasza:
Nekem a természetes szőke, vagy vörös haj tetszik leginkább. Kék, vagy zöld szemekkel, fehér bőrrel.
3/10 anonim válasza:
14:10-es válaszoló vagyok
Hozzáteszem, hogy egy fehér, magyar ember vagyok barna hajjal, sötétbarna szemekkel és szemöldökkel.
5/10 anonim válasza:
Barna, ill. vörösre festett barna.
6/10 A kérdező kommentje:
Ja az első válaszolónak igaza van,szerintem kezd kimenni a divatból ez a szőke plázar*banc stílus:)
2014. márc. 15. 14:19
7/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, ha csinos a lany felolem lila haja is lehet. A szoket azert veszik neha jobban eszre, mert kitunik a barna tomegbol. Egy eszaki orszagban nem fordulna elo ilyen ott minden masodik lany szoke. :P
8/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyenekkel, inkább mutasd a segged a cicid. XD
9/10 anonim válasza:
nekem a hosszúhajú saját hajszínű lányok tetszenek inkább, abból is minél világosabb: tehát szőkésbarna, szőke jobban bejön mint a csokibarna/fekete
10/10 A kérdező kommentje:
Odani a hülyegyerekX'''D
2014. márc. 15. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!