Diffiúziós hajszárítás?
Sziasztok!
Most egészen biztos, hogy sokan fognak nevetni a kérdésemen, de full komolyan teszem fel..
Göndör hajam van, kb. 2 éve hullani kezdett, úgyhogy mindig felkötöttem, stb.. most újra hordanám szabadon, mert már szépen dúsul vissza (na bár a hossza nem nő..), viszont olyan furán göndör helyenként (inkább az első tincsek).
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy diffúziós hajszárítót használjak, namármost az is kiderült, hogy én nekem van ilyen hajszárítóm. Természetesen nem tudtam, hogy hogy kell használni, és csak távolról szárítottam vele, mint kb ebben a videoban a csaj: http://www.youtube.com/watch?v=XcFrcnlf0E8
Naná, hogy semmit nem ért.. Aztán nemrég "találkoztam" több olyan videoval, ahol belenyomják a hajat a műanyagba..
És most jön a kérdés:
hogyan is kell diffúzorral szárítani?
Nem ráz az meg, ha belenyomom a hajszárítóba a hajam?
Komoly válaszok érdekelnek :D Köszi
Mi rázna meg rajta?
Nem a hajszárítóba nyomod bele egyébként sem, hanem a diffúzor tárcsájára teszed rá. Azon nem megy át, nem lóg bele a készülékbe, még akkor se, ha éppenséggel nem fújna állandóan.
A videóban szereplő nőnek göndör a haja, tulajdonképpen azért szárítja diffúzorral, mert azon keresztül nagyon lelassul a kiáramló levegő és nem kócolja agyon a hajat, így a fürtök megmaradnak szépen.
Van olyan haj, ami nem annyira kunkori, viszont diffúzorral szárítva úgy, hogy belenyomkodjuk a hajat, megforgatjuk, hogy a hajtincsek a tüskékre tekeredjenek kicsit göndörebbek lesznek sokkal, mint sima hajszárítóval.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kész.
A miért rázna meg kérdésre meg.. nekem a hajszárító és a víz nagyon távoli fogalmak egymástól :D
Kipróbálom, és köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!