Száraz bőrre megoldás?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el natúr kozmetikumok után kutatni és be is szereztem manna szappant és más kézműves szappant is. Nagy reményt fűztem hozzájuk. Az arcom elég problémás,pattanásos,zsíros. Erre illetve az alapból, máshol száraz, érzékeny bőrömre vettem ilyen termékeket. Összességében az volt a tapasztalatom hogy nagyon kiszárították nem csak az arcom, hanem a kezem, lábam, karom...stb. Nagyon húzódik utána, piros, viszkető és nagyon száraz. Persze egyből patikában vettem egy natúr hidratáló krémet, de ez akkor sem állapot, hogy így tönkre teszi a bőröm. Mit javasoltok, mit használjak? Shea vaj, esetleg más segíthet? Nem szeretnék visszatérni a vegyszeres kozmetikumokhoz.2014. márc. 12. 18:36
1/4 anonim válasza:
Pedig a "vegyszeres" kozmetikumok sem ördögtől valók, csak tudni kell válogatni. A mannánál szinte bármelyik jobb. :)
Tanuld meg elemezni a krémek összetevőit és NE csak a "natúr címke" után menj, mert így sose fogod megtalálni a bőröd számára leginkább megfelelő termékeket!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Igen, én is beugrottam ennek a dolognak, remélve hogy ezzel jót teszek magammal, de úgy látom hogy ma már luxus ez a fajta hiszékenység :).
2014. márc. 12. 19:48
3/4 anonim válasza:
Használj oxigénes termékeket,lady stella pakolás.Nagyon jók.
4/4 anonim válasza:
Száraz (és ekcémás) bőrre igazi gyógyír a kecsketejes szappan. Ha még nem próbáltad, mindenképp figyelmedbe ajánlom Eszter falusi portékáit. Én a Ghis kecsketejes szappant használom és nem kell testápoló sem zuhanyzás után.
A Mannáról sok negatív véleményt hallottam. Van amelyik Manna szappan az én bőrömet is szárítja, pedig teljesen normál bőröm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!