Miért hagyja minden kozmetikus busmanra a szemöldököm?
Már megint divat, hogy ne legyen vékony? Hiába kérem, alig szednek belőle. 6 évvel ezelőtt volt olyan kozmetikus, aki kiszedte úgy, ahogy akartam, szép íve volt, az elejére ollóval ráigazított, azóta megfordultam nem egynél, vastagra hagyják, az eleje össze-vissza áll, hosszúak a szálak... Borzalmas, így én is ki tudom szedni. Azóta siratom, hogy elment az a kozmetikusom. Akinél most voltam, még az arckezelésemmel is trehány munkát végzett, másnál egy óra fölött volt a tisztítás, ő fél óra alatt végzett, hogy neki számlát kell fizetnie. Az orromon szinte ott az összes mitesszer. Fülbelövést is kértem, mondtam, hogy az egyik fülem lyukas a "születési" átlyukasztásból, de már nem emlékszem, melyik. És csak kérdezgette, hogy nos, akkor melyik? Miért nem volt hajlandó megnézni, hogy végül is, melyik lyukas? Természetesen azt lyukasztotta ki mellette, amelyik lyukas volt. És egy fülbelövés nem úgy van, hogy fix ár, és kilövik mindkettőt? Vagy most ezen akart spórolni? És az normális, hogy lekente korrektorral a gyulladásaim az arcomon?
22/L
A természetes, normál vastagságú szemöldök a "divat".
A természetellenesen vékony, NEM.
A többire nem írok, mert szerintem egyenesen káros kozmetikushoz arctisztításra járni, mert csak széttrancsírozza az arcod. A kémiai hámlasztás sokkal kíméletesebb és hatékonyabb is (otthon is elvégezhető).
"A természetes, normál vastagságú szemöldök a "divat".
A természetellenesen vékony, NEM." > Meg a rajzolt szemöldök, brrr.... undorító.
Ha ilyen a mesterszalon, akkor valami tényleg nincs rendben a világgal. Arctisztítással kapcsolatban igaza van kettesnek, otthon is meg lehet oldani, felesleges pénzt költeni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!