Létezik egyáltalán még akinek ilyen ronda a bőre? Menthetetlen, csak kiírom, hátha talán enyhíteni lehet?
szolizni/napozni szoktál? voltál bőrgyógyásznál? milyen krémeket használsz, mivel mosod le az arcod?
Ezek mind fontos kérdések, lehet, hogy fertőzésről van szó, ha pl. fehér-barna kontrasztok vannak a bőrödön az lehet napgomba is. Lehet hormonprobléma,faggyúmiriggyel gondok, érdemes lenne kivizsgálni, menj el egy magán bőrgyógyászatra (ne sztk-ba). Ja,és ne szappannal mosd az arcod, hanem inkább arctejjel, mert ha zsíros felületet leakarod szárítani szappannal, akkor a bőrödre dupla annyi zsír fog visszamenni... legalábbis tapasztalat.
És lehet, hogy hülyén fog hangzani, de nekem irtó sokat segített az arcomra az élesztőpakolás és a kókuszzsír(!) a zsíros arcbőrömre.
19/L
Mi az a minden, amivel próbálkoztál, és mivel ápolod a bőröd, mivel kezeltek, milyen az életmódod, milyen vizsgálatokon vagy túl?
De ha megnyugtat, az én bőröm se lesz sose szép. A pattanásokat nagyjából kinőttem, a hegek már egész jól rendbejöttek, de a pórusaim szörnyen nagyok és ha hetente járnék kozmetikai tisztításra, az sem segítene a kinézetén. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!