Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik egyáltalán még akinek...

Létezik egyáltalán még akinek ilyen ronda a bőre? Menthetetlen, csak kiírom, hátha talán enyhíteni lehet?

Figyelt kérdés
Köszönöm hogy elolvasod, 19 éves lány vagyok, piszkosul szörnyű bőrrel. T vonal probléma, T vonalban annyira zsíros hogy ne tudják meg, folyik a zsír az orromon kb, és a többi részen fehérre ki van száradva és pereg le. Ekkora kontrasztot még nem láttam. Mindennel próbálkoztam még. A hátam és a mellkasom is szörnyen pattanásos.
2014. márc. 10. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

szolizni/napozni szoktál? voltál bőrgyógyásznál? milyen krémeket használsz, mivel mosod le az arcod?

Ezek mind fontos kérdések, lehet, hogy fertőzésről van szó, ha pl. fehér-barna kontrasztok vannak a bőrödön az lehet napgomba is. Lehet hormonprobléma,faggyúmiriggyel gondok, érdemes lenne kivizsgálni, menj el egy magán bőrgyógyászatra (ne sztk-ba). Ja,és ne szappannal mosd az arcod, hanem inkább arctejjel, mert ha zsíros felületet leakarod szárítani szappannal, akkor a bőrödre dupla annyi zsír fog visszamenni... legalábbis tapasztalat.

És lehet, hogy hülyén fog hangzani, de nekem irtó sokat segített az arcomra az élesztőpakolás és a kókuszzsír(!) a zsíros arcbőrömre.

19/L

2014. márc. 10. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A kozmetikus tud adni neked terméket az ilyen tipusú bőrre is.Ne kisérletezz,mert egyik helyen szárítod másik helyen zsírosítod a bőrt.Csak rontasz a helyzeten.
2014. márc. 10. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
szegény, teljesen megértem a problémád.. ha kell valami kérdés vagy vmi, akkor szolj, nekem is arcom, mellkas, kar fölül, hát, fenék :D.. szép...
2014. márc. 10. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi az a minden, amivel próbálkoztál, és mivel ápolod a bőröd, mivel kezeltek, milyen az életmódod, milyen vizsgálatokon vagy túl?

De ha megnyugtat, az én bőröm se lesz sose szép. A pattanásokat nagyjából kinőttem, a hegek már egész jól rendbejöttek, de a pórusaim szörnyen nagyok és ha hetente járnék kozmetikai tisztításra, az sem segítene a kinézetén. :(

2014. márc. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!