Bor tisztitasara hasznalnak tonicot, az erdekelne hogy azt hazilag is lehet elksziteni, vagy csak vasarolni? Citrom+viz?
persze, hogy lehet sőt az jobb mint a bolti mert nem tartalmaz felesleges adalékokat ami rossza bőrre.
Itt egy recept, ha tudsz szerezz be desztvizet (nagyon olcsó, én Praktikerből vettem ) és adj hozzá alamecetet vagy citromlevet (nem a bolti olimpos citromlére gondolok, hanem magára a gyümölcsre).
Patikában (és nem drogéirában!) már elég olcsón lehet venni artisztítót,tonikot.
De ha a citromnál szeretnél maradni,és nem ajánlanám mindennapos használatra,lehet ,hogy látszólag javítana a helyzeten, de szerintem borzasztóan roncsolhatja hosszútávon a bőröd,ami majd csak később fog meglátszani. De nem vagyok bőrgyógyász nem tudom,de én biztos nem tisztítanám minden nap azzal az arcom.
Én érzékeny,akár babáknak való természetes alapanyagú termékeket szoktam venni, vannak amik elég húzos árban vannak,de olcsón is belehet szerezni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!