Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segitenetek? Hogyan? (lent)

Segitenetek? Hogyan? (lent)

Figyelt kérdés
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet a hajat sajat kezuleg kiszokiteni? hallottam mar a citromos megoldasrol.mondanatok meg?:) elore is koszi 14/l

2014. márc. 8. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy szőke legyen a hajad el kell távolítani belőle a pigmenteket, ez házi cuccokkal nem fog menni, se citrommal, se mással, ezek nagyon gyengék ahhoz. Szőkítőpor+oxi, leszívatás vagy koktélozással lehetséges. 14 évesen mondjuk nem ajánlom.
2014. márc. 8. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért is lenne tőle ri**c? és miért is lesz? azért mert haszínt vált? akkor anyukátok is ri**c amikor festi a haját? amugy milyen színű a hajad? mert ha sötétebb akkor nem lehet egy alkalomra kiszőkíteni, hanem a festéseknél mindíg egyre világosabb festékkel festeni a hajad ameddig el nem éred a kívánt színt. ezt nem ajánlom, hogy otthon egyedül csináld. inkább kérd meg anyukádat, hogy segítsen festeni a hajadat és így biztosan mindenhol befogja. ilyen fiatalon még kár lenne elroncsolni a hajat ezért inkább ammóniamentes hajfestéket ajánlok :)
2014. márc. 8. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
#5 mit fontoskodsz itt?mivel ez a válasz nem neled szólt,ès nemtudod,hogy mirõl van szó igy nincs jogod beleszólni!Mivel a válaszaim ellettek tavolitva (hala a kèrdezõnek)így vèlemènynyilvánítási jogod sincs!Kèrdezõ!Segítettem!Ès nemmondtam hogy r..c vagy,Azt a szokek alt.ra ertettem,ha eddig nem esett volna le!Mivel nagyon pofatlan vagyok es ismet idetolom a kèpem,igy annyit mondok:Mindenki ugy b@..a el magát ahogy akarja,ne halgass ram/rank!
2014. márc. 8. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja ès te Nagyokos kèrdezõ!Már az eljen megmondtam,h hajfestek,mire irtad:nemez volt a kerdes..,ugye h igazam van/volt te nagyokos!
2014. márc. 8. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
#5 koszonom! meg a #6-osnak is. csak nem szeretem ha lehulyeznek mert tudom hogy nem vagyok az. se "riban". jo akkor inkabb hagyom az egesz temat..
2014. márc. 8. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
es nem akarom befesteni...mert akkor nem kerdeztem volna meg hanem kertem volna idopontot a fodrasztol..
2014. márc. 8. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!