Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudom le mosni a hajfest...

Mivel tudom le mosni a hajfestéket a homlokomról? MINDENT SZÍVESEN MEGHALLGATOK

Figyelt kérdés
Palette N3 sötét barna szinte fekete mikor befestem a hajam! és nem szeretem mikor a homlokomon ott a festék!
2014. márc. 7. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:

ecet,vagy friss citromnak a leve

de ne hagyd a citromot rászáradni a bőrödre mert kivörösödik

2014. márc. 7. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. márc. 7. 10:54
 3/7 Kései Sirató ***** válasza:

Ami nekem bejött, az a megelőzés.

Hajfestés előtt bekenem a homlokom és a füleim arckrémmel, így a festék nem fog rajta megmaradni, elég egy vizes vatta, amivel könnyedén lejön.

2014. márc. 7. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy hamuval(cigaretta után) ha bedörzsölöd, lejön. Nem tudom, hogy hatásos-e, mert nem próbáltam, meg emiatt nem fogok cigarettát vásárolni, nem dohányzom.
2014. márc. 7. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Citromlé!!!
2014. márc. 7. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem arclemosó tejjel is jött már le, bár nem emlékszem, hogy az a barna festékem vagy előtte a piros színezőm volt...
2014. márc. 7. 20:54
 7/7 adrikácska válasza:
Bőrradíral is lejön nálam bevált
2014. márc. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!