REMINGTON CS5002? Vélemény? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 15:24
1/12 anonim válasza:
Nekem ilyenem van :D. Szerintem nagyon jó. Szépen vasal, nagyon gyorsan felmelegszik. Talán annyi hibája van, hogy nem lehet rajta beállítani a hőmérsékletet szóval végig egy hőmérséklettel vasalhatsz. De én imádom, ajánlom neked is :D.
2/12 anonim válasza:
most vettem ilyen vasalót,imádom*__*
szépen vasal,gyorsan kész vagyok,s nagyon hamar felmelegszik:)
Csak ajánlani tudom:)
3/12 anonim válasza:
szia
nekem is ilyen van, és imádom(L)
4/12 anonim válasza:
jól vasal és nekem is ilyen van.:D(LL)^^
5/12 A kérdező kommentje:
a külső lapja felmelegszik? lehet vele göndöríteni?
2009. dec. 13. 17:56
6/12 anonim válasza:
igen lehet vele! nekem is ilyen van, de vettem egy remington shine therapyt.
a CS5002-nek azaz egy baja van, hogy nem lehet állítani a hőmérsékletet és nagyon szétroncsolta a hajam, mert mivel már több mint 2 éve használom, eléggé lekopott a felülete,
de imádom és csaj ajánlani tudom. és a rossmanban nagyon olcsón lehet kapni, nagyon megéri :)
7/12 anonim válasza:
nemrég kaptam énis egy ilyet,imádom:)
és sztem 1általán nem roncsolja a hajat:)
de van rá 2év garancia, majd visszaviszem ha megunom:DD
8/12 anonim válasza:
én most kaptam ilyen hajvasalót karácsonyra,de nekem nemjött be...kisímítja a hajam rendesen,de a végét nemtudja...pár perc után már minden baja van....
9/12 A kérdező kommentje:
osztálytársamnak van ilyen és hát ő nagyon meg van vele elégedve de az eredmény alig látszik sajnos..:S de hát kinek milyen a haja pl a vékonyabb szálú hajat biztos jobban kivasalja mint a dús hajat..egyénfüggőőő
2010. jan. 5. 08:11
10/12 anonim válasza:
én is ilyent kaptam karácsonyra és nagyon jó.jól vasal, jól és göndörit is.nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!