Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pezsgőszőke az milyen? A...

A pezsgőszőke az milyen? A dobozon szépnek tűnik, de az ugye csalóka. (Rubella festék, sötétszőkébe lenne melír)

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Konkrét festékmárkát irtál volna, jobb lenne, mert több gyártónak is fut ilyen néven terméke, viszont más szint adnak.

Ha festetlen a hajad, akkor meg lehet próbálni, viszont ne érjen meglepetés, ha nem olyan lesz az eredmény, mint a dobozon.

2014. márc. 6. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok és nem tudom mi van velem, hát hiszen irod a márkát, bocsánat!

Ettől függetlenül nehezen lehet bizni a dobozon levő képben. Szerintem kicsit aranyos beütése lesz.

2014. márc. 6. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:

:)

Párom sötétszőke hajába tennék melírt, és a képen jónak tűnik, de ugye az lutri, a szám többet mond, ami talán 820, de ugye ezen felül múlik az alapon is - attól félek enyhén vörös beütésű arany lesz, mert egyszer nem hamvasszőkével volt festve, mint egyébként, csak simán le volt szívva, és rézszőke lett -> tehát sok a hajában a vörös pigment.

2014. márc. 6. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Van tőle egy tincsem, gondoltam teszek előbb egy kísérletet azon, de lehet, hogy eleve egy hamvas árnyalattal kéne kezdenem?
2014. márc. 6. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát a 820-as az nem is annyira világos ám. A hideg szinek sötétebbnek látszanak, tehát a szinskálában a 8.1-es sokkal sötétebb, mint a 8.3-as.

Ha nem akarsz meleg árnyalatot, mindenképp hamvassal próbálkozz, de lehet, hogy nem ártana világosabb festéket választani. A sötétszőke hajból úgysem csinál platinát, mert 3 árnyalatnál többet felvilágositani a festékek nem képesek.

2014. márc. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!