A pezsgőszőke az milyen? A dobozon szépnek tűnik, de az ugye csalóka. (Rubella festék, sötétszőkébe lenne melír)
Konkrét festékmárkát irtál volna, jobb lenne, mert több gyártónak is fut ilyen néven terméke, viszont más szint adnak.
Ha festetlen a hajad, akkor meg lehet próbálni, viszont ne érjen meglepetés, ha nem olyan lesz az eredmény, mint a dobozon.
Előző vagyok és nem tudom mi van velem, hát hiszen irod a márkát, bocsánat!
Ettől függetlenül nehezen lehet bizni a dobozon levő képben. Szerintem kicsit aranyos beütése lesz.
:)
Párom sötétszőke hajába tennék melírt, és a képen jónak tűnik, de ugye az lutri, a szám többet mond, ami talán 820, de ugye ezen felül múlik az alapon is - attól félek enyhén vörös beütésű arany lesz, mert egyszer nem hamvasszőkével volt festve, mint egyébként, csak simán le volt szívva, és rézszőke lett -> tehát sok a hajában a vörös pigment.
Hát a 820-as az nem is annyira világos ám. A hideg szinek sötétebbnek látszanak, tehát a szinskálában a 8.1-es sokkal sötétebb, mint a 8.3-as.
Ha nem akarsz meleg árnyalatot, mindenképp hamvassal próbálkozz, de lehet, hogy nem ártana világosabb festéket választani. A sötétszőke hajból úgysem csinál platinát, mert 3 árnyalatnál többet felvilágositani a festékek nem képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!