Mi az oka a seprűvénák kialakulásának egy 160 centis 48 kilós 15 éves lányon?!
Figyelt kérdés
A mellemen fedeztem fel először a dolgot, még régebben, pedig nem nagy, és nem hírtelen nőtt meg. Nem rég az egyik combomon hátul a fenekem alatt közvetlen, most pedig ugyanazon lábamon a vádlimon a térdhajlat alatt közvetlen.. Pedig nem rég kezdtem el edzeni itthon, videók alapján. Én ezt nem értem.:( Kezelési, megelőzési módszerek az okok mellett?2014. márc. 5. 23:39
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Orvossal nézesd meg,mert avénák,erek hozzá tartoznak.
3/8 A kérdező kommentje:
inkább a növekedési csík, de nem is nőttem..
2014. márc. 6. 13:19
4/8 anonim válasza:
Hízás, fogyás, növekedés, terhesség... ezektől keletkezhet. Ezek valamelyike nélkül nem.
5/8 A kérdező kommentje:
de ezek közül egyik sem:(
2014. márc. 6. 16:02
6/8 anonim válasza:
Dehogynem! Ha nem így van, mutáns vagy, menj vizsgáltasd ki magad, nem-e az űrből jöttél!
Egy szóval nem mondtam, hogy radikális változásnak kell történnie hozzá. Abban a korban vagy, amikor alakul át a tested.
7/8 A kérdező kommentje:
akkor a többi lánynak miért van tökéletes bőre ebben a korban is, és miért már megint csak velem történik ez?:D
2014. márc. 13. 14:06
8/8 anonim válasza:
Miért? Talán egymás testét négyzetcentiről négyzetcentire át szoktátok vizsgálni, hogy tudod, hogy csak neked van?
Nincs olyan nő, akinek ne lenne stria a testén!
(A kötőszöveti gyengeség miatt nőket jobban érinti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!