Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilálás után tényleg nagyon...

Epilálás után tényleg nagyon durvák a sebek és a szőrbenövések? Valaki tudn képet küldeni a lábáról vagy a netről egy képet hogy milyenek a sebek?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2014. márc. 5. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem törvényszerű, hogy sebes és szőrbenövéses legyen a láb epilálás után.

Nekem például soha nem volt egyszer sem csúnyább a lábam, mint gyantázással. És olyan pöttyös is csak az első néhány alkalommal volt.

2014. márc. 5. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Pöttyös igen,frissen,de aztán másnap reggel el is múlik ezért csinálom mindig este. Utána jó zsíros,gazdagon hidratáló krémmel bekenem. Sokkal jobb mint a borotválás,attól teljesen kiszárad pl a lábam,nos meg ritkítja a szőrt is egy idő után.

Jah igen szőrbenövés előfordul,én csipesszel ki szoktam szedni tehát max pár db-ról beszélek.

És elején többször kell epilálni,mert más ütembe nő a szőr,később már be áll ez is.

2014. márc. 6. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sebes lett a 3. alkalomtól, olyan volt mintha a bőr felső rétegét lenyúzta volna, ez ember függő van akinek meg semmi baja tőle. A szörbenövés olyan mitn egy pattanás csak az a baj amig benne van a szőr addig nem gyógyul hanme folyamatosan be van gyulladva.
2014. márc. 6. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Normális esetben semmilyen horror nem alakul ki az epilált területen, de mindenki más, van, aki érzékenyebb, van, aki kevésbé. Próbáld ki és meglátod, az első alkalomtól nem valószínű, hog bármilyen seb is keletkezne a lábadon.
2014. márc. 6. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónapig semmi gond nem volt, aztán rémes szőrbenövések és sebek lettek a lábamon tőle, azóta is megvannak a nyomok pedig ez már több hónapja volt. Képet nem találtam hasonlót, de olyan mint a kivakart pattanások utáni hegek, sötétebb foltok a bőrön, csúnya.
2014. márc. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!