Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Kell félnem mert...

Csajok! Kell félnem mert pattanásos vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem van barátnöm és mindig azon izgulok akárhányszor találkozunk hogy meglássa hogy milyen pattanásos vagyok és elhagy....bár az én pattanásaim nem olyan durvák de félek..probálom eltüntetni de nem megy....szerintetek ez undorito vagy nem veszitek észre?
2009. dec. 13. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Mert ha 18 alatti akkor az teljesen normális. 18-20 éves korbán elmúlnak.

A pattikat pedig az nem veszi észre aki vaksi. De elég gáz dolog lenne ha a pattanásaid miatt elhagyna...

Szerintem ezen ne parázz.

Mikor még fiatalabb voltam (most 21 leszek) és pattanásos voltam, akkor úgy csináltam, hogy pl péntek este kinyomkodtam őket és valamilyen parfümmel bekentem a helyüket.Csípi egy kicsit, de vasárnapra (max hétfő-keddre legkésőbb) eltűntek.

Jah és mosd meg gyakran az arcodat szappannal. Az is szárít. Remélem egy kicsit tudtam segíteni. :)

2009. dec. 13. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez se nem undorító, se nem észrevehetetlen. Természetes és kész.
2009. dec. 13. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Azt elfelejtettem mondani, hogy ha nyomkodni kezded akkor előtte mosd meg alaposan az arcodat is, és a kezedet is. Aztán lehet nyomkodni és parfümmel bekenni.

2009. dec. 13. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:

vegyél dermofilt.az leszáritja őket.:D

de am mennyire vagy az?

2009. dec. 13. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság ezen aggódnod, biztos vagyok benne, hogy már észrevette :DD ilyen dolog miatt normális lány nem hagy el, nyugi. Szóval nem kell félned.
2009. dec. 13. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy normális lány emiatt nem fog elhagyni. Persze észrevesszük és nem a legszebb. De hát előfordul. Menj el néha kozmetikushoz, 2hetente elég, sokat segíthet.
2009. dec. 13. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Hali

Én is fiú vagyok 16 éves és kb 2éve járok kozmetikushoz és sokat segít, szerencsére nincs annyira sok pattanásom, de azért jobb ha egy kozmetikus tisztíja ki az arcodat, mint ha te magadnak, és ha bnőd normális csaj akkor ilyenért nem fog el hagyni =D

2009. dec. 13. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Dermofil nem ér semit sztem ... am lány vagyok és szerintem ez nem döntő ilyenért nem hagy el ha szeret engem nem izgatna észre venni észreveszem de ha elég helyes meg jófej akk no problem :D lányoknak is van de azért ne legyen ápolatlan hatású :)
2009. dec. 14. 17:00
 9/9 A kérdező kommentje:

am 16 éves vagyok.....kevés van az arcomon csak egy kettö....

ui: ugy érzem szerelmes vagyok:P

köszönöm minenkinek aki irt sokat segitettetek!

2009. dec. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!