Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hatékonyak a...

Szerintetek hatékonyak a narancsbőr elleni krémek?

Figyelt kérdés

Nektek már volt olyan ami láthatóan hatott,segített? megfizethető termékekre gondolok

Ismertek egyéb otthoni módszereket a narancsbőr csökkentésére? légyszi az írjon akinek tapasztalata is van,nem csak hallott a dologról

2014. márc. 5. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,hatásos.A lady stellának van otthoni használatra.A kozmetikákban sem csinálnának ilyen kezelést,ha nem lenne eredménye.
2014. márc. 6. 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudod mi segít a narancsbőrön? A sport a folyadék meg a normális táplálkozás... Nem a krémek. :D
2014. márc. 7. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:
sportolok,és ügyelek rá hogy napi 2 liter meglegyen,a hasam mindig szép lapos,de a fenekemről nem megy le sem a zsír sem a narancsbőr,ezért most vettem ilyen feszesítő cellulit elleni krémet,de nagy csodát nem várok..csak az a baj ha már most ilyen csunya nem tudom mi lesz később,20 vagyok most
2014. márc. 7. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Most hirtelen nem tudom, de azt hiszem az oriflame-ből szoktam rendelni, aminek olyan görgős a teteje. Na az használ
2014. ápr. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!