Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajbalzsamot ajánlotok?...

Milyen hajbalzsamot ajánlotok? (nem túl drágára gondolok) És lehet belekeverni valami természetes alapanyagot, pl. rozmaring, stb?

Figyelt kérdés
balzsam választás előtt vagyok, eddig Gliss kur kétkomponensűjét használtam csak hajmosás után. Milyen szempontot tartsak szem előtt? a hajam könnyen zsírosodik, alig van tartása, és kicsit fénytelen. Bele lehet keverni természetes dolgokat? ezáltal jobb lesz a hatása?köszi a válaszokat!
2008. júl. 22. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem menj be egy gyógynövényboltba, mond el a hajtípusodat, vagy legalábbis amik jellemzők rá. Az ilyen természetes alapanyagú cuccok sztem jobbak és hatásosabbak, mint az ilyen agyonreklámozott samponok, balzsamok. Van külön ulyen gyógynövényes sampon meg balzsam is.
2008. júl. 22. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Insicht Henna . Kb fél liter, rózsaszín és kb 600 ft-t. Fodrászkellékesnél tudod beszerezni. nekem ezen az oldalon ajánlotta nem olyan régen egy fodrász csaj, és nagyon bejött nekem. Előtte mindenfélét ( és méregdrágát ) kipróbáltam én is. Úgyhogy eddig ez a legjobb ami bevált. Viszont, hogy a második kérdésedre is válaszoljak, nem hiszem hogy bele kéne keverned valamit egy már kész termékbe, nem tudni, hogy befolyásolja. Inkább külön használd. Pl. balzsam után a gyógynövényes öblítés.
2008. júl. 22. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! holnap irány a fodrászkellékes!:)
2008. júl. 22. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy tenyérni samponba cseppents kb. 10 csepp teafaolajat, jol maszírozd bele a fejbőrödbe, ez használ zsírosodás ellen.
2008. júl. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!