Házilag el lehet tűntetni miliumokat?
Figyelt kérdés
Néhány milium keletkezett a szemem alatt, viszont nem akarok kozmetikushoz menni. Arra gondoltam, hogy megpróbálom magamnak itthon eltűntetni. Nincs túl sok, tudom, hogy tűvel kell. Hogyan tudom ezt megoldani? Mivel tudom fertőtleníteni? Tanácsokat légyszi!2014. márc. 4. 19:57
1/5 anonim válasza:
Hidd el, jobban jársz a kozmetikussal. Ugyanis ha nem megfeleöen végzed, akkor nagyon csúnyán begyullad és utána a hegeket nem lehet eltünteni. Ezen kivül akár vérmérgezést is kaphatsz, mert a sebek elfertözödhetnek.
2/5 A kérdező kommentje:
igazad van, köszi a választ!
2014. márc. 4. 20:33
3/5 anonim válasza:
elnézést a kérdésért, de mi az a milium?:o még sosem hallottam róla:o
4/5 A kérdező kommentje:
kissebb fehér pontok, igazából összegyűlt faggyú a bőr alatt, kb olyan mint egy mitesszer, csak picit nagyobb, és fehér... de zavaró nagyon.
2014. márc. 4. 21:18
5/5 anonim válasza:
Kozmetikus,mert csak tűvel lehet eltávolítani.a szem környékét otthon nem szabad piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!