14 éves lány vagyok és őszül a hajam! Mit tegyek? Hogy védekezzek ellene? Esetleg vissza lehet vhogy fordítani?
Húha...
14 évesen?
Milyen az idegállapotod?
A korai őszölés főbb okai lehetnek: idegesség, stressz, harag, félelem.
Vagy egyáltalán mi oka lehet annak, hogy őszül a hajad?
Ért valami trauma?
Menj el orvoshoz!!! <-hidd el, mihamarabb meg kell nézetned magadat egy orvossal!
Én 1. üzenem a 3.-nak: bocsi, igazad van.
A pigmenthiányra nem is gondoltam. Pedig ebben a korban az lehet a legfőbb ok. Viszont tényleg meg kéne nézetni orvossal...
Megint 1. vagyok.
Csak egy pár szál -ezt eddig nem írtad.
És hogy mondjam, ha kíváncsi vagy rá vissza lehet-e fordítani az őszülést, ezt még ha nem is orvostól, de szakértőtől kellene megkérdezned, mert itt tuti, hogy nem kapsz szakértői választ.
(Én orvos alatt azt értettem, hogy valaki aki megmondja mi a probléma és talán megfelelő tanácsot adhat. Mert az biztos, hogy ha befested a hajadat attól még őszülni fog, csak nem látnád. És a probléma elfedése nem oldja meg a problémát (FELTÉVE, ha neked az őszülés probléma).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!