Látványos hajnövekedés pár hét alatt? Milyen tanácsod tudtok adni?
Figyelt kérdés
most kb. A mellemig ér a hajam. A fodrász szerint viszonylag sok hajam van, de nem látszik olyan soknak, mert nagyon vékonyszálú. Még az is érdekelne, hogy lehet-e befolyásolni a haj vastagságát és minőségét? Szóval valpra válhat-e az az álmom, h egyszer gyönyörű vastagszálú derékig érő hajammaol éljek együtt természetes útón? 14l köszönöm2014. márc. 3. 23:18
1/2 anonim válasza:
Dúsulhat, erősödhet, de vékony szálúból soha a büdös életben nem lesz vastag szálú, ugyanis az genetika.
Pár hét alatt látványos növekedést se érhetsz el.
Átlagosan 1,5 centit nő a haj HAVONTA.
2/2 anonim válasza:
Vastagszálú sose lesz a vékony szálú hajadból. Nekem is vékony szálú és nagyon sok olajat, pakolást kipróbáltam már (mániákus hajápoló és hajnövesztő vagyok), de tudom, hogy bármit tehetek, vastag szálú soha nem lesz a hajam, mert ez tényleg a genetikán múlik. Nekem hajnövesztésre a fejbőrmasszázs vált be, 3 havonta hajvágás Holdállás szerint(2-3 cm), rozmaring illóolaj a samponba, gyógynövényes vagy koffeines sampon és a DM-es hajvitamin. Kölest eszem heti 3x, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, illetve nagyon sok vizet iszom (3 litert minimum). Használok hajvégápolót, hogy elkerüljem a töredezést. Így nő 2,5-3 centiket a hajam havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!