Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Loreal Casting Creme Gloss,...

Loreal Casting Creme Gloss, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném beszínezni a hajam valszeg ezzel a fajta krémhajfestékkel. Mik a tapasztalataitok vele? Magamnak szeretném festeni. Szerintetek elég 1 doboz, ha sűrű, hosszú hajam van? Mennyire tartós? Folyamatosan kopik a szín és nem lenő, igaz?

2014. márc. 3. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Na de milyen színre? Nem valószínű, hogy elég egy festék, amúgy nem nagyon kopik, legalábbis a barna nem igazán. Azért van lenövés is, de nem olyan szembetűnő, persze ez függ attól is, hogy az árnyalat amit választasz mennyire üt el az eredeti hajszínedtől.
2014. márc. 3. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Az eredetim természetes barna (sötét), most is eredeti van. Csokira szeretném vagy sötétbarnára. Mennyire lesz tőle fényesebb? És kb mennyi idő, míg kikopik (mennyi hajmosás)?
2014. márc. 3. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a középbarna hamvas hajamból nem kopott ki fél év alatt a csoki... Szépen elhalványult és nem volt olyan feltűnő így a lenövés, de ott volt...(továbbiakról nem tudok nyilatkozni, mert utána levágattam a hajam). Ha olyan színt választasz aminek alapból elüt a fénye a saját hajszínedtől az meg fog látszani. Az ápoló pakolása tényleg jó, fényesebb lett tőle valamennyivel a hajam de csak ezért nem érdemes megvenni.
2014. márc. 3. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor esetleg valami mást ajánlanál helyette, mert annyira nem vagy jó véleménnyel róla?
2014. márc. 3. 21:19
 5/8 anonim válasza:
foltosan kopik ki a hajbol.... nekem nagyon szep fenyes volt a hajam es már nem az ettol a sz*rtol. .. es toredezik is. . nem ajanlom! !!
2014. márc. 3. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg más, amit ajánlani tudsz?
2014. márc. 3. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt vele bajom összességben, de látom te nem tartós festéket keresel, ez meg az, akármi is van ráírva, vagy mondanak róla. Én bemosót tudok ajánlani neked, de például a vörösnek a fénye még ebből se jött ki rendesen, pedig pár mosás alatt ki kéne kopnia.

[link]

2014. márc. 3. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
De azt keresek. De te azt írtad, hogy nemhogy fényesebb lett volna tőle, csúnyább lett, pedig én pont azért festeném be.
2014. márc. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!