Loreal Casting Creme Gloss, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném beszínezni a hajam valszeg ezzel a fajta krémhajfestékkel. Mik a tapasztalataitok vele? Magamnak szeretném festeni. Szerintetek elég 1 doboz, ha sűrű, hosszú hajam van? Mennyire tartós? Folyamatosan kopik a szín és nem lenő, igaz?
2014. márc. 3. 20:12
1/8 anonim válasza:
Na de milyen színre? Nem valószínű, hogy elég egy festék, amúgy nem nagyon kopik, legalábbis a barna nem igazán. Azért van lenövés is, de nem olyan szembetűnő, persze ez függ attól is, hogy az árnyalat amit választasz mennyire üt el az eredeti hajszínedtől.
2/8 A kérdező kommentje:
Az eredetim természetes barna (sötét), most is eredeti van. Csokira szeretném vagy sötétbarnára. Mennyire lesz tőle fényesebb? És kb mennyi idő, míg kikopik (mennyi hajmosás)?
2014. márc. 3. 20:24
3/8 anonim válasza:
Nekem a középbarna hamvas hajamból nem kopott ki fél év alatt a csoki... Szépen elhalványult és nem volt olyan feltűnő így a lenövés, de ott volt...(továbbiakról nem tudok nyilatkozni, mert utána levágattam a hajam). Ha olyan színt választasz aminek alapból elüt a fénye a saját hajszínedtől az meg fog látszani. Az ápoló pakolása tényleg jó, fényesebb lett tőle valamennyivel a hajam de csak ezért nem érdemes megvenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor esetleg valami mást ajánlanál helyette, mert annyira nem vagy jó véleménnyel róla?
2014. márc. 3. 21:19
5/8 anonim válasza:
foltosan kopik ki a hajbol.... nekem nagyon szep fenyes volt a hajam es már nem az ettol a sz*rtol. .. es toredezik is. . nem ajanlom! !!
6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg más, amit ajánlani tudsz?
2014. márc. 3. 21:46
7/8 anonim válasza:
Nekem nem volt vele bajom összességben, de látom te nem tartós festéket keresel, ez meg az, akármi is van ráírva, vagy mondanak róla. Én bemosót tudok ajánlani neked, de például a vörösnek a fénye még ebből se jött ki rendesen, pedig pár mosás alatt ki kéne kopnia.
8/8 A kérdező kommentje:
De azt keresek. De te azt írtad, hogy nemhogy fényesebb lett volna tőle, csúnyább lett, pedig én pont azért festeném be.
2014. márc. 4. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!