Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan erősíthetném arcszőrzetem?

Hogyan erősíthetném arcszőrzetem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok (lassan 20) és kevés az arcszőrzetem. Bajuszom az van és az államon gyenge szakáll. Az arcom többi részén csak pár erős szőrszál a többi pihe. Apukámnak és a nagyapámnak normálisan nőtt. Hogyan erősíthetném a szőrt, hogy egységes legyen? (Azt mondják nagyon sokan, hogy a szakáll jól állna rajtam:) ) 3 éve borotválkozom de semmi csak kis változás (államon lett erősebb a szőr és kész)

Személy szerint engem zavar, hogy csak bajuszom van. Tudom most sokan fogják írni, hogy örüljek neki, hogy nincs de én szeretnék.

2009. dec. 12. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
azt mondják, a villanyborotvával jobban nő... próbáltad már?
2009. dec. 12. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát a borotválkozás segít elvileg, van szőrnövekedés gátló érdeklődj utána gyógyszertárba, hogy nincs-e serkentő hatású :) Ugye hajra is van, hajserkentő, növesztő hatású sampon balzsam stb. :)
2009. dec. 12. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem próbáltam még.

3 éve heti 1X borotválkozom és semmi.

2009. dec. 12. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg, nemhogy örülnél hogy nem vagy szőrös majom:D Az nem szexi.
2009. dec. 12. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Borotválkozz naponta és pengéssel.
2009. dec. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!