Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy növesszem vissza a hajamat?

Hogy növesszem vissza a hajamat?

Figyelt kérdés

volt egy hülye ötletem hogy féloldalt felnyíratom a hajamat (hátam közepéig ért)

alul is fel volt nyírva egy pici az most kb a vállamig ér azt nem volt gond visszanöveszteni

most vissza szeretném növeszteni csak ha egy picit hosszabb mint 1 centi akkor elfekszem és hülyén áll

azon is gondolkoztam hogy féloldalasra kéne vágatni hogy egyre hosszabb de sajnálom levágni a hosszát annyit szenvedtem vele smeddig megnőtt

valakinek van valami ötlete?

18/l

2014. márc. 3. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

"ha egy picit hosszabb mint 1 centi akkor elfekszem és hülyén áll"

Mosd meg reggel, vagy csak vizezd be és úgy formázd! Használj hajformázó termékeket ha muszáj!

Ha így se megy, akkor döntsd el, hogy mi a fontosabb neked! Tudod:

Valamit valamiért!

2014. márc. 6. 13:59
 2/3 anonim válasza:

Szia. Én egy hónapja kezdtem nagy hajnövesztő projektbe. bár nekem nincs oldalt felnyíratva :)

a következők a tanácsaim amik nekem beváltak:

- bánfi hajszesz és termékei

-ricinus olaj

-kovaföld kapszula(dm)

Nekem ezek használatától 1 hónap alatt 4 cm nőtt.

Mindezek mellett azt tanácsolom hogy légy türelmes, használj hajformázókat az elfekvésre. Ez egy türelem játék sajnos.

2014. márc. 6. 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

reggel nincs időm megcsinálni mert mindig az utolsó pillanatban kelek és buszhoz vagyok kötve :S

majd kipróbálom a ricinus olajat, már sok jót hallottam róla :)

2014. márc. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!