Majdnem hónaljig ér a hajam, hetente 2-3szor vasalom, kicsit töredezett, mit kezdjek vele? (fodrász által)
Figyelt kérdés
Valószínüleg levágja a töredezett hajvégeket.
A rövid hajat gyűlölöm, arról szó sem lehet.
Barna haj, barna szem, ovális arcforma, 168 cm magas.
Ez vagyok én, szeretném növeszteni, amihez egészséges haj szükséges.
Esetleg van olyan haj, amit nem kell vasalni ahhoz, hogy egyenes legyen?
A körkefe nagyon roncsolja a hajat?
2014. márc. 2. 18:26
1/4 anonim válasza:
Az enyém ugyan rövidebb, de én pl nem szárítom, hanem olyankor mosom meg, amikor utána még nem fekszem le vagy amúgy is itthon vagyok, kifésülöm egyenesre sűrű szőrű kefével és nem nyúlok hozzá amíg meg nem szárad. Így elég egyenes lesz. Youtube-on láttam olyan módszert hogy körbetekerte a csaj a fején a haját (az hosszabb volt) és megtűzködte jó sok hullámcsattal (azt mondta ha elég sok csat van benne akkor nem hagy nyomot... hát nem tudom), így várta meg hogy megszáradjon. Egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Ha nem göndör a hajad, akkor ha körkefével teljesen megszárítod, akkor egyenes marad.
3/4 anonim válasza:
Miért akar mindenki egyenes hajat? Annyira unalmas már, inkább csináld meg hullámosra, fonással, csavarással, kösd össze vagy valami, de ne vasald meg ne szárítgasd ha nem muszáj, mert akkor sose lesz szép hosszú.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
Utálom vasalni, de anélkül hülyén néz ki.
Szerintem is unalmas.
Igaz az, hogy házilag is egyszerűen lelehet vágni a töredezett végeket?
Hogyan?
De nem tudom eldönteni mi állna jól.
Bármilyen házi (forró eszköz nélküli) frizurát tudnátok nekem linkelni, leírni?:)
Köszi előre is:)
2014. márc. 3. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!