Ha hullámositom a hajam göndöritővel az kevésbé káros
mintha hajvasalóval vasalnám?
Figyelt kérdés
Növesztem a hajam,most kicsit mell alá érő,de elég töröttek a végei.Nem vasalom most,mert még jobban törni fog,igy inkább hullámositanám.Azis olyan káros mint a vasaló?
2009. dec. 12. 17:48
1/8 anonim válasza:
Lényegében ugyanazt csinálod vele,úgyhogy igen.Írtad,h előtte vasaltad,sztem maradj az egyenes hajnál: lehet kapni hajkisimító habot és hajápolót,ha ezeket rákened és minden reggel,este alaposan átfésülöd a hajadat,sztem egyenes marad(bár minden egyénfüggő)
2009. dec. 12. 17:55
2/8 anonim válasza:
Szerintem az ugyan olyan káros mivel, azzal is égeted a hajad magas hőfokon:)
2009. dec. 12. 17:56
3/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én úgy tapasztaltam, hogy minden olyan módszer, ami hőhatással v. vegyi hatással éri el a kívánt eredményt, káros a hajnak. Szerintem teljesen mindegy, hogy kefével szárítod, vasalod v. göndöríted a hajad. Persze lehet csökkenteni a káros hatásokat. Lehet kapni olyan hajvégápolókat, amiket direkt a hőhatás enyhítésére fejlesztettek ki. Az árukat nem tudom, mivel még soha nem vettem ilyet. Célszerű kéthavonta egy picit vágatni a végéből is, mert én is növesztem a hajam, és a rendszeres vágástól gyorsabban nő, és egészségesebb a hajam.
2009. dec. 12. 17:57
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg forró ollóval vágatni a hajad.Nekem is azóta lett jobb.Én is szinte másnap vasalom.Meg balzsam hajpakolás,minden amit a hajad szerethet.
2009. dec. 12. 18:18
5/8 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm a válaszokat :)
Használok nivea hajegyenesitő sampont és balzsamot,de hát mit mondjak.. nem az igazi és mindig utána kell vasalni..
De akkor azthiszem nem göndöritem és nem is vasalom egy ideig.. :)
2009. dec. 12. 18:21
6/8 anonim válasza:
Használj hajcsavarót. De ne azt a szúrósat, amit most mindenhol árulnak, hanem a régi klasszikus szivacsosat. Enyhén vizes hajon hagyd rajta pár óráig aztán formázd. Ez nem károsítja a hajadat.
2009. dec. 13. 13:39
7/8 A kérdező kommentje:
hű ez jó 5let utolsó..
még nemis gondoltam rá :)
köszi.
2009. dec. 13. 14:22
8/8 anonim válasza:
Debizony kevésbé káros a göndörítés. Mert egyrészt egy tincset, ha göndörítesz, azt egyszer csinlálod. A vasalót egy tincsen többször is át kell húzni. Másrészt nem kell minden egyes tinccsel eljátszani. A vasalás viszont csak úgy szép..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!