Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányas oxit kell a fodráskellé...

Hányas oxit kell a fodráskellékes hajfestékhez vennem?

Figyelt kérdés

Nem akarok világosítani,se sötétíteni...hasonló színnl lesz festve,minta mostani,csak egy picitmégis más árnyalatú..

Sötétbarna festett hajat festenék egy kicsit másabb árnyalatú szintén s.barna festékkel...netről rendelek festéket,tehát nem tudom boltban megkérdezni..köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 1. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
6% jó lesz. Árnyalatokkal vigyázz, mert színkeveredés miatt akár zöld is lehet, remélem ezekkel tisztában vagy. Én jártam már úgy hogy aranybarna árnyalatú festékkel voltam festve, arra hamvasat kentem és zöld lett, mert az egyik sárga, másik kék bázisú az meg = zöld. :)
2014. márc. 1. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen!amúgy sötétbarnàra lesz sötétbarna vöröses fényű fest3kkel àtfestve!:)
2014. márc. 2. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!