Hogyan lehetne szép barna hajszínem?
Nekem nagyon tetszik a csokoládé barna hajszín,de sajnos soha nem sikerült azt a szép barnát elérnem. Ha csokoládébarnával kentem, akkor feketés lett. A dobozon mindig mást mutat, mint saját hajon és elképzelésem sincs, hogy melyik lenne szép barna. Ha viszont befestem csokibarnával, akkor nehezen lehet belőle "kiszedni", mert sötét. Jelenleg világosbarna a hajszínem, de ezt nem szeretem. Fodrásszal festetem és vágatom a hajam, de neki mások az elképzelései, mint nekem és szeretnék segítséget kérni! Fodrászt egyenlőre nem váltok, mert rokon és nem szeretném megbántani. Ilyesmi hajszínt szeretnék: [link]
Hogyan tudnám elérni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Nem kell leváltani a fodrászt, de legyen annyi eszed hogy mondd el neki hogy te nem ilyen színű hajat akarsz.
A csokibarna 4-8 festék nagyon sötét, nem értem miért tesznek a dobozra egy jóval világosabb hajszínről képet... de mondjuk hajfestéket amúgy is fodrászkellékesből érdemes csak venni, ott meg van színskála, meg még tanácsot is tudnak adni az eladók. A csokibarna egy rezes-arany árnyalatú barna ahogy én látom. Mondjuk 5.34-es festék, de lehet világosabb kell a hajadra, mert festékre festék másképp fog... 6.34 világosabb.
Ami 5-tel (világosbarna) vagy 6-tal (sötétszőke) kezdődik hétköznapi értelemben ezekre mondanánk rá, hogy barna.
A 4-es már nagyon sötét, szinte fekete lesz tőle a haj.
Szóval olyan festéket érdemes keresni, ami 5-tel vagy 6-tal kezdődik. Elvileg a fodrásznak, ha viszel egy képet, hogy milyen színű hajat szeretnél, ki kéne tudnia keverni.
De most festve van a hajad vagy most a természetes színe a világosbarna?
Hogy sikerült kiszedni belőle a sötétbarnát?
Én is szeretnék 2 árnyalattal világosabbat, de nem lehet, mert ugye festék festéket nem világosít, elszívatni meg nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!