Mit tudok csinálni a hajammal ha hosszabbíttatom? (Lent kifejtve. )
Szijja:)
Nekem ragasztásos módszerrel van hosszabbítva.Szerintem ez a legjobb...mondjuk a többit nem próbáltam milyen...:)nekem 80-90 e körül volt az ára, de ebben minden benne volt(festés,összevágás,munkadíj stb.).Persze ez függ attól, hogy milyen hosszú hajat szeretnél...:)Össze lehet kötni, minimálisan látszik csak az illesztés, de nagyon közelről csak:)Mosni, szárítani ugyanugy lehet...persze több időt kell ráfordítani:)Mosáshoz lehet venni olyan sampont, amit kifejezetten póthajra készítenek, valamint fésűt is:)Vízesen nem szabad fésülni...és a hajvégektől kezve kell kezdeni a fésülést:)Most ennyi jutott eszembe...de amúgy akárhol hosszabbítatod, tájékoztatniuk kell mindenről:)
Sok sikert:)
Köszi!
Ésőőő milyen gyakran kell újracsináltatnod,és az mennyibe kerül?
még nem csináltattam újra, deee körülbelül 3 havonta, ez függ a haj lenövésétől:)akkor már csak a haj leszedését és újrarakását, tehát a munkadíjat kell kifizetni...még igazából én sem tudom pontosan mennyibe kerül, függ attól is hogy hol csináltatod, mindenütt másak az árak...10-20 ezer lehet szerintem...:)
kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok:)
remélem segítettem:)
Köszi a segítséget!
Majd írhatnál ha kicseréltetted,és eszedbe jut.... ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!