Lágy hullámokat hogyan tudok elérni tartósan?
Figyelt kérdés
Nagyon dús hajam van, viszont sehogy se áll meg magától, 6-7 éve vasalom naponta, nem roncsolja a hajamat, eléggé strapabíró.
Ilyesféle hajat szeretnék elérni. Mit ajánlotok? Diffúzoros hajszárító használna? Lehet vele ilyen lágy hullámokat csinálni? Lágy dauer? Minden mosás után csavarás?
Valakinek valamilyen praktikája van erre? Köszönöm előre is! :)
2014. febr. 25. 14:38
1/4 anonim válasza:
ez kb. olyan haj hogy este lazán befonom másnap meg így áll
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem ilyen lesz a formája fonás után hanem ilyen: [link]
2014. febr. 25. 15:33
3/4 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy fonásnál nem fog hátrakunkorodni a haj.
2014. febr. 25. 15:33
4/4 anonim válasza:
Sokáig volt hasonló problémám mint neked.. Egyszer rábukkantam egy videóra, már nem emlékszem melyik volt az, de ha youtubera beírod, hogy "no heat wavy hair", sok praktikát találsz. Nekem ez a kedvencem, minden hajmosás után így alszok, és végre áll valahogy a hajam :)
http://www.youtube.com/watch?v=Y4emVwiXxRY
Remélem te is találsz valami megmentő videót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!