Mosás után a hajamat nem tudom teljesen kifésülni és csomósak maradnak a hajszálak össze ragadnak mintha rasztás lenne. Mit kezdjek vele?
Hát nem tudom, de nekem a balzsam sz.rt se ért.
Ugyanígy szenvedtem én is nekem mindig anyukám kellett, hogy kifésülje de még így is sokáig tartott és egy csomó kiszakadt, meg annyira kócos volt ketten alig bírtunk vele.
A megoldás: bontófésűt kell használni, az sokat segít. Én balzsamot már nem használok, csak sok hajpakolást. A fodrászkellékesnél veszem a placentásat, 1 literes és még ezer forint sincs! Ebből mindig felteszek és egy fél órát minimum fenthagyom. A hajamat vízzel leöblítem, de nem csvarom be törölközőbe hanem viezesen kezdem el fésülni, különben már nekem se lehet kifésülni, ha elkezd száradni. Vagy van az oriflamenek valami spray-je gyerekeknek, de felnőttek is használhatják. Elég brutál illata van (cukros...) de talán valamennyit segít, azt a hajadra fújod. De én javaslom, hogy bontófésű és vizes hajat kell fésülni, mert a miénket szárazon vagy ha csak nem elég nedves már akkor azt az isten nem fésüli ki...
Szia!
Használj hajmosás után olyan balzsamot is amit nem kell kimosni,azzal ki tudod majd könnyebben bontani.Én a Schwarzkopf Bonacure-t ajánlom neked,kellékesbem tudsz ilyet venni.Tényleg jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!