Ti használtok ricinus olajat a szempillátokra?
Nekem ápolja, sokkal puhább lesz tőle, plusz nem hullik és talán nőtt is valamennyit (még csak 1 hete használom)
Nekem nem dagad be a szemem tőle, valószínűleg allergiás vagy rá:(
Nekem is szépen besűrűsítette a szemöldökömet és a szempilláim is hosszabbak lettek tőle. Dagadást én nem tapasztaltam. Mosd le fél óra után.
Az a tévhit, amit te írsz első... árpa kezelésére is használják az orvosok a ricinusolajat, szóval semmi baja nem lesz, ha belemegy. Nekem is ment már bele, annyi bajom lett, hogy homályosan láttam néhány mp-ig.
3-as:Huh,nem is tudtam h árpa ellen is jó.Ezt jó tudni.Szemöldökömre is használom,mert már feltünt egy ősz szemöldökszőr.:( Őszülés ellen is jó.Lehet akkor tényleg nem kéne egész éjszaka rajtahagyni csak egy kicsit.Te hogy szoktad? És a 2-dik válaszoló?
A homályos látás volt nálam is az elején,mikor felkenem.
Köszi a normális válaszokat! :D
helló
énis használom, 1hete lesz hogy minden este bekenem a szempillatöveimet,és reggelre lemosom.
irok később, észrevettem e a változást:)
de tény hogy nem hullik úgy,mint régen, és mintha vastagabbak lennének a szempilláim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!