Syoss samponról vélemény?
Figyelt kérdés
Korpás a hajam és szeretnék egy jó sampont azt mondták többen hogy a syoss jó de melyik fajta?
Köszönöm a válaszokat előre is:)
2014. febr. 23. 22:00
1/3 anonim válasza:
tobb fodrásztol tudom hogy a syoss termékek nemmindenkinek jok sott akik probálták pocsék utohatást értek el a syoss termékek inkább száraz és szálkás hajra van neked a head & shoulders-t ajánlom a citromosat vagy a lilát :)
2/3 anonim válasza:
nisoral sampon a bőrgyógyász is ezt írja fel ,ott dolgoztam asszisztensként.A head & shoulders nem jó.
3/3 anonim válasza:
Én sirosodásra vettem meg Syoss men sampont.Kicsit drága,de negyon rákaptam mostanában erre a syossra nagyon megéri az ára.Életemben nem találkoztam jobb termékkel ennél. De viszont neked korpásodásra a Schamuat javasolnám vagy a Head&Sholders-t .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!