Budapesten hajhosszabítás. Mit, hol és mennyiért?
Figyelt kérdés
Szeretnék 65-70 cm egyenes európai póthajat felrakatni, de fogalmam sincs, hogy milyen módszerrel kéne, hol és mennyiért. A mostani hajam váll alá érő, festett, kékesfekete. Hőillesztéssel szerettem volna először, de most olvastam róla rossz dolgokat és elbizonytalanodtam. Melyik az a módszer, ami kevésbé károsítja a hajat, 2 hét után (ez csak egy példaidő) sem látszik meg és nem kerül százezrekbe? Körülbelüli ár kéne (hajjal együtt, mivel hajat még nem szereztem be), valamint tudnátok nekem ajánlani olyan helyeket Budapesten ahol ezzel foglalkoznak? Lehetőleg december 24-ig szeretném, ha összejönne a dolog, előre köszönöm a válaszokat. (:2009. dec. 11. 01:40
1/4 anonim válasza:
Én több, mint egy éve csináltattam. Pestlőrincen. Rengeteg helyen jártam, mire találtam egy fodrászt, aki jóval olcsóbban megcsinálta, mint ahogy mások. Általában kb. 100 tincset kell feltenni. Kb. 250-300,- Ft tincsenként a felrakás, plusz haj. A haj 70 cm-es kb. 80.000,-Ft. Tehát 100 ezer felett van és kb. 3 havonta le kell szedetni és újrarakni, amikor megint ki kell fizetni a felrakás árát. Tehát 3 havonta ki kell adni érte újra 25 ezer forintot.
Az én fodrászom eddig 150,-Ft-ért rakta fel (2 hónapja voltam, akkor még ennyi volt) és 55 ezerért szerzett nekem hajat.(bár az enyém csak 55 cm) Ő Pestlőrincen van, a piac mögött. Ha Neked Ő közel van és érdekel esetleg, írj privit és megadom az elérhetőségét.
2/4 anonim válasza:
Nem tudnál egy képet linkelni magadról, hogy milyen a hajad??? Az arcodat takard ki ha gondolod!!
3/4 anonim válasza:
előttem véleményezőnek szól a válasz, ha még idenéz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!