Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék hosszabb hajat,...

Szeretnék hosszabb hajat, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Hajhosszabitásra gondoltam!Meik a legjobb ami nem teszi tönkre a saját hajamat? mien hajat kell venni?vagy hogy kezdjek ennek az egésznek neki? Szeptemberre szeretnék hosszabb hajat mire a suli elkezdődik!

A szüleim nincsenek oda az ötletért ezért saját pénzből kell megcsináltatnom...így nem a legdrágobbat csináltatnám,de azt sem szeretném ha a saját hajam teljesen tönkre menne! Váll alá ér a hajam,(szőke meliros)kicsit hullámos...ezért vasalni szoktam de ha mű hajam lesz ami mondjuk egyenes akkor hogy vasalom utánna?

Nagyon elvagyok keseredve,mert minden álmom ,hogy szép hosszú hajam legyen...és ez már szinte a mániám,akárkivel találkozok mindig a haját nézem meg elösször!

HIába nővesztem nem nő meg főlleg így hogy a vasalás nem is tesz jót neki :( de ha hullámosan hagyom még rövidebbnek látszik...amit nem tok elviselni!!! hogy csináljam ,hogy hosszabb legyen?akár természetes uton is?

a jó tanácsokat elörre is köszönöm!!!

2008. júl. 21. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ajánlanám a természetes hajnövesztést:) Használj pakolásokat, hővédőt, így a vasalás sem fogja különösebben megviselni. Ha világosban nem mész sehová, vagy egész nap otthon ülsz akkor pedig ne vasald, felesleges. Pl. az Avon-nak van hajvégápoló olaja, az nagyon jó, nem töredezik a hajam, tehát így nem kell belőle gyakran vágatni, így még nagyobb az esély, h megnő. Kipróbálhatsz drogériás tablettákat, pl. sörélesztő, valamint ihatsz pezsgőtablettákat, azokban is vannak vitaminok.Ja, és próbáld meg kerülni a hajszárítót...Kb. enyni
2008. júl. 21. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:

A sörélesztő az nem hizlal?

Amugy köszi a választ :)

2008. júl. 21. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Most nem azért fogom leírni, hogy nekem derékig érő hajam van, hogy elkeserítselek, de leírhatok pár tanácsot, hátha hasznát veszed;)

Én utoljára kb. két éve voltam fodrásznál, akkor még a mellemig se ért a hajam! Most pedig a derekamig ér! Azóta egy centit se engedek vágni belőle, elárulom, egyszer térdig érő hajat szeretnék!:) Persze, ahhoz hogy ne kelljen vágni, a hajvégeknek is szépeknek kell lenniük. Én csak vasárnaponként mosok hajat, előtte rákenek jó vastagon olívaolajat az egész hajamra, én nemszoktam becsavarni, hanem úgyhagyom két órán keresztül, de ha időd engedi akkor akár tovább is...csodákra képes. Én nem festetem, ajánlom, ezzel te is hagyj fel. Hagyd szabad levegőn megszáradni. A haj átlagosan 1, 1,5 cm-t nő havonta, bár van akinek kettőt, nekem is. Gondold el, h akkor egy év múlva már milyen szép hosszú hajad lesz, mert még ha csak 1 centit is nő csak, az egy év alatt már 12 cm:)

2008. júl. 21. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
2008. júl. 21. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

szia! ezen az oldalon találtam ezt a receptet, ettől 5centit nő egy hónap alatt a hajad, bár még nem próbáltam:

2 evőkanál citromlevet és egy evőkanál ecetet felkeverek 2 tojás sárgájával, majd ebbe fél csomag szalalkálit belekeverek aztán belerakok annyi őrölt kávét, hogy massza legyen belőle

Vizes hajra ráteszem, egy órát rajtahagyom, majd leöblítem.

2008. júl. 21. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) ezt a receptet én is megtaliztam sőt ki ispróbáltam :) már 1 hónapja csinálom is 5 cm-t ugyan nem nőt a hajam tőlle de azért valami nőt :)
2008. júl. 22. 13:14
 7/9 anonim válasza:
es ezt a pakolast mien idokozonkent kell felkenni?
2008. júl. 22. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hetente, legalábbis úgy olvastam.
2008. júl. 22. 18:13
 9/9 A kérdező kommentje:
hetente 1-szer
2008. júl. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!