Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! L'oreallal festettem...

Segítség! L'oreallal festettem a hajam (jeges gesztenyebarna) és sötétvörös lett. Mit tegyek, hogy világosabb legyen?

Figyelt kérdés
Ha ráfestek más színt (barnábbat) akkor szerintetek megfogja? Vagy világosítóval próbálkozzak? Nagyon világos a bőröm és nem szeretnék túl sötét hajat. Segítsetek kérlek!

2014. febr. 22. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem szivasd le,de óvatosan! Mert,ha rákensz még rosszabb lesz! Sajnos ezt a vörös tónust nehezen fogja elfedni bármi! Mivel fehér a bőröd válassz világos színt! előtte milyen szinű volt a hajad? természetes vagy festett?
2014. febr. 22. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Festett volt előtte, viszonylag világos és kicsit sötétebb barnát akartam volna, de balul sült el. Szóval szerinted olyannal szívassam le ami pl 4-6 árnyalatot világosít?
2014. febr. 22. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen. vagy a régi ilyenkor bevállt módszer ha nagyon dúrva az árnyalat! 9%-os oxi + szőkítőpor aztán hajszín,de ezzel vigyázni kell nagyon! próbáld a 3- 4 világosítót. ettől rosszabb reméljük nem lesz! "nekem anno sárga lett a hajam"
2014. febr. 22. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Még 1tipp! A Syoss-nak nagyon jók a festékei igaz az ára is megvan,de nekem csak ezzel sikerűlt azt a színárnyalatot elérnem amit akartam és ami a dobozon volt! Nekem vékonyszálú a hajam és eléggé káros volt,de ez helyrehozta,pedig állítólag roncsolja minden festék.
2014. febr. 22. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben többet nem szórakoznék ilyen bolti, semmit nem érő festékekkel. Menj be a fodrászkellékeshez és vegyél Alfaparf festéket, az nem fog csalódást okozni. Hogy hogyan hozd rendbe? A vörös pigment semlegesítője a zöld pigment, azaz vegyél Alfaparfból valami.7-es "matt" festéket, illetve 410-es grafit festéket, ami szintén zöld pigmentes, ezt csak simán hozzá kell keverni a festékhez, ebből kell jó sokat tenned most a kotyvalékba. Ha gesztenye szerű eredményt akarsz, akkor javaslom a 6.7 vagy 5.7-es festéket (bár ezutóbbi lehet túl sötét lesz a bőrödhöz) , én is ezt a kettőt használom évek óta a 410-essel és sosem vörös a hajam. Egy picit meleg árnyalata lesz tőle a hajadnak, de mivel a jeges gesztenye is a vöröset hozta ki belőle, ezért szerintem ez a hajad "hibája" lehet, nekem is ez a gondom, hogy tele van a hajam vörös pigmenttel, bár én nem próbálkoztam ilyen ócska bolti cuccokkal. Egyszer lettem rókavörös az egyiktől, azóta nem szórakozom velük. Szóval mindig csak zöld pigmentű festékkel fesd a hajad, attól nem lesz vörös, a többitől viszont esélyes. És ezzel az Alfaparffal megúszod a szőkítést is, ami csak kinyírná a hajad. :)
2014. febr. 22. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és 6% vagy 9%-os oxit vegyél hozzá, szintén Alfaparfot. Ezzel úgy 4-5 ezer ft-ból megúszod és a hajad sem megy tönkre.
2014. febr. 22. 16:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszi! :)
2014. febr. 22. 16:15
 8/8 anonim válasza:
Így jár az aki nem ért ahhoz amit csinál csak levesz egy jòl hangzò színt a polcròl, a jeges gesztenyebarna eleve egy vöröses szin, de erre a számábòl is rájöttél volna ha utánanézel
2018. jan. 7. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!