Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntethetném el a szem...

Hogyan tüntethetném el a szem alatti karikákat?

Figyelt kérdés
Azt hiszem alkatilag karikás a szemem...bármennyit alszom, nem lesz jobb..az erre való krémekhez túl fiatal vagyok-ettől függetlenül próbáltam, s nem használnak semmit.Tudom, hogy teljesen soha nem tűnnek el, de nem lehetne valahogy halványítani rajtuk?KOrrektor, alapozó nem segít..Nem tudtok vmi márkát, ami igazán jól fed, és tartós is? Zselés szemmaszk?Kipihentebbé teszi a tekintetet?
2008. júl. 21. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tipp: Csavarj tüllkendőbe egy kevés nyers, reszelt burgonyát vagy egy szelet kiwit. Tedd a pakolást 15 percre a bőrre, majd itasd fel a nedvességet.

Ha a karikák valóban sötétek,akkor ütögess egy kevés krémes fehér szemhéjfestéket az alsó és felső szemzugba. Jól dolgozd el, majd vigyél fel korrektort a festékrétegre és a szem köré.

2008. júl. 21. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom
2008. júl. 22. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
a reszelt krumpli tényleg nagyon jó! először anyukám próbálta ki, és elég látványos volt!
2010. febr. 11. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!