Mennyi idő alatt mennyit nőtt a hajad a Vitanol C-től?
Ezeket mondták róla itt a fórumban:
" 2 hónap után, 5 cm-t nőtt a hajam"
" 3 hét alatt 2 cm-t"
Én is csak most tesztelem.
(amúgy átlagosan 1 cm-t kellene nőnie, de vitanol c-vel láthatóan többet nő)
uhh ez jól hangzik, Tulajdonképpen mi ez a vitanol c?
Valami vitamin? Hol lehet kapni? mennyibe kerül kb?
A 9 órás vagyok :)
Leírom azt, ami az üvegcsére ráírtak:
Száraz, normál hajra ajánlott gyógynövény tartalmű készítmény B5 provitaminnal és phytantriol hatóanyaggal, mely fokozza a fejbőr vérellálátás, mélyebb rétegeibe jutva közvetlenül táplálja, erősíti a hajgyökereket, megakadályozza a hajhullást. Csalán és útilapugyökér meggátolja a korpásodást. Hajhullás esetén naponta, egyéb esetekben 2-3 alkalommal hetente ajánlott, fejbőrbe történő bemasszírozással. Nem kimosandó.
Így néz ki: [link]
Rossmanban lehet kapni 400-500 Ft-ért.
Én nagyon szeretem és csak ajánlani tudom.
"9 órás" :D
te hogyan használod?és hetente hányszor?
most milyen hosszú a hajad?
Hát mikor elkezdtem hasznbálni a vállam alá ért picivel és most a lapockám alatt van jóval.
Hát én kedden, csütörtökön és vasárnap este mosom meg a hajam. Hajmosád után megtörlöm a hajam, majd a kezembe csurgatok a hajszeszből és azt hirtelen ráborítom a fejbőrömre és belemasszírozom. 3x-4x borítok a kezembe de csak annyit, hogy le ne folyjon a kezemből :)
Kifelejtettem valamit.
Amúgy nemhiszem, hogy kihullana a hajad ha mindennap használnád, elvégre vitaminok vannak benne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!