Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt mennyit nőtt...

Mennyi idő alatt mennyit nőtt a hajad a Vitanol C-től?

Figyelt kérdés
+ én használok még Bánfi balzsamot is
2009. dec. 10. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezeket mondták róla itt a fórumban:

" 2 hónap után, 5 cm-t nőtt a hajam"

" 3 hét alatt 2 cm-t"

Én is csak most tesztelem.

(amúgy átlagosan 1 cm-t kellene nőnie, de vitanol c-vel láthatóan többet nő)

2009. dec. 10. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Július óta 15 cm-t nőtt tőle a hajam
2009. dec. 11. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

uhh ez jól hangzik, Tulajdonképpen mi ez a vitanol c?

Valami vitamin? Hol lehet kapni? mennyibe kerül kb?

2009. dec. 11. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:

A 9 órás vagyok :)

Leírom azt, ami az üvegcsére ráírtak:

Száraz, normál hajra ajánlott gyógynövény tartalmű készítmény B5 provitaminnal és phytantriol hatóanyaggal, mely fokozza a fejbőr vérellálátás, mélyebb rétegeibe jutva közvetlenül táplálja, erősíti a hajgyökereket, megakadályozza a hajhullást. Csalán és útilapugyökér meggátolja a korpásodást. Hajhullás esetén naponta, egyéb esetekben 2-3 alkalommal hetente ajánlott, fejbőrbe történő bemasszírozással. Nem kimosandó.

Így néz ki: [link]

Rossmanban lehet kapni 400-500 Ft-ért.

Én nagyon szeretem és csak ajánlani tudom.

2009. dec. 12. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:

"9 órás" :D

te hogyan használod?és hetente hányszor?

most milyen hosszú a hajad?

2009. dec. 12. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként a Vitanol C-t lehet naponta használni? Mert tudom, az van ráírva, hogy heti 2-3, de nem hullik ki a hajam tőle vagy valami ha naponta használnám? xD
2009. dec. 13. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát mikor elkezdtem hasznbálni a vállam alá ért picivel és most a lapockám alatt van jóval.

Hát én kedden, csütörtökön és vasárnap este mosom meg a hajam. Hajmosád után megtörlöm a hajam, majd a kezembe csurgatok a hajszeszből és azt hirtelen ráborítom a fejbőrömre és belemasszírozom. 3x-4x borítok a kezembe de csak annyit, hogy le ne folyjon a kezemből :)

2009. dec. 13. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Kifelejtettem valamit.

Amúgy nemhiszem, hogy kihullana a hajad ha mindennap használnád, elvégre vitaminok vannak benne... :D

2009. dec. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!