Meleg fiúk és férfiak! Ti hol szőrtelenítitek magatokat?
Én is meleg vagyok. Egyre kevésbé viselem el a szőrt saját magamon. Egyenlőre csak a nyakam és a térdem között szoktam szőrteleníteni, de gondolkodtam rajta, hogy "megtisztítsam" a lábszáramat és a karomat. Ti hogy vagytok ezzel? Hol és milyen módon szoktátok megoldani?
Válaszotokat előre is köszi :)
bocsi,de szerintem itt nagyon nem fogsz választ kapni...inkább a szexuális kategóriába írd ki, ide általában csak nők járnak
:)
Nekem van meleg ismerősöm, ő mindenhol szőrtelenít, borotvával. Még nem mondtam neki, de rémesen néz ki, ahogy nő a szőr a karján, lábán, rendesen borostás, szúr, nem szép látvány.
Nem tudom nálatok mi a trendi, de én a helyedben legalább a lábadon meghagynám, vagy ha nagyon hosszú, göndör, grillel vágnám rövidebbre.
Ez így rendben is van, de a karomat nem borotválni szeretném, hanem pl gyantázni. Csak arra volnék kíváncsi, hogy szerintetek hogy néz ki?
Direkt kérdezem a melegek és nem a nők véleményét, mivel mint fentebb írtam én is meleg vagyok.
Hónaljat, és az "intim részeket" borotválom, meg a hátamon van kevés, de makacsul növő szőrszál, azokat szoktam még. Mellkasom meg alapból teljesen szőrtelen :)
A lábamat nem borotválom, de a nyári időszakban ollóval kicsit rövidebbre szoktam vágni, ill. a lábfejemet borotválni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!