Oldat vagy kenőcs?
Figyelt kérdés
Osztálytársam használja ezt az Aknemycin Oldatot és szebb lett a bőre. Olvasgattam erről a krémmánián de nincs valami sok vélemény és olyan is olvastam h a kenőcs hatásosabb. Szerinetetek melyik hatásosabb és hogyan tudnék hozzájutni csak bőrgyógyász tudja felírni vagy esetleg háziorvos is?2014. febr. 20. 13:37
1/2 anonim válasza:
Őszintén, egyiket se ajánlom.
Ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, akkor inkább a krém, mivel abban zsíralkohol van, az oldat etilalkoholjával szemben.
Az etilalkoholt semmilyen bőrre nem szabadna erőltetni. A zsíros bőrt is túlszárítja, amire még erőteljesebb faggyútermeléssel reagál.
Egyébként vannak ennél jobb termékek is.
A krémmánia BLOGJÁT olvasgasd!
2/2 anonim válasza:
Szia. Én a himalájai sószappant ajánlom. Én már 13éves korom óta kűzdök a bőrhibával sikertelenül. Most 19 vagyok egy csomó mindent kipróbáltam már, krémet lemosót orvos által felírt méregdrága bogyót semmi se használt. Most viszont nincs 2 hete hogy használom a sószappant ez egy szappan formára csiszolt sódarab, vagyis nem mosakodásra való. Fürdés után megvizezem a szappant és a kezemben párszor megforgatom a szappant majd bekenem az arcom. hétfőn lesz 2 hete, hogy napi 1x használom és már jóval szebb az arcom. Eleinte várható(nálam is volt) némi rosszabbodás, ez a méregtelenítés miatt van, de ami ragya előjön nekem 1 nap alatt szinte láthatatlan már. És nem szárítja halálra a bőrt, először egy kicsit csíphet majd feszülhet egy kicsit, de ez hamar elmúlik. Én 890ft-ért vettem egy 300g-os darabot azt mondják egy évig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!