Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Szilveszterre milyen...

Lányok! Szilveszterre milyen frizurátok lesz?

Figyelt kérdés
Még egy kérdés :) Még nem volt kontyom,ezért nem tudom, hogy már megmosott hajjal menjek előtte a fodrászhoz, vagy konty előtt a fodrász megszokta mosni a hajat?
2009. dec. 10. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szokásos vasalt hajam lesz,de itthon leszek!
2009. dec. 10. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra nem lesz.Dolgozni fogok aztán este (valószínű)egyedül leszek otthon.A lányomnak volt párszor kontya,neki akkor sem mosta meg a fodrász a haját,ha úgy ment oda hogy nem volt megmosva,mert Frissen mosott hajból nehezebb kontyot berekni.Legalábbis a mi fodrászunk ezt mondta.
2009. dec. 10. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit behullámosítom, aztán ennyi.

Valóban, frissen mosott hajból sokkal nehezebb kontyot fésülni, mert csúszik, kivételt képez az az eset, amikor hajmosás után becsavarják, és búra alatt szárítják, majd ezt követően készítenek kontyot. Kérdezz bátran, szívesen segítek. :)

2009. dec. 10. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

konty? meg fodrász? miaz istennek?:D

nekem ugyanolyan lesz mint szokott lenni. esetleg hullámosítom.

2009. dec. 10. 14:00
 5/7 anonim válasza:
100%
Az alsó hosszú tincseket hajsütővel becsavarom, aztán ha egy kicsit kirugja megát akkor száp hullámos lesz.
2009. dec. 10. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

szerintem felállítom a 60 centis hajam középen és taréjom lesz :D XDD

nem, egyébként megmosom, picit összekócolom az egészet, lefújom hajlakkal, felhúzok egy buggyos kötött sapkát és hagyom lógni :D

2009. dec. 11. 01:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha mész bulizni akkor engedd le hullámosítsd be vagy félig tűzd fel.

nekem hasonló lesz mint a képen tehát a fazon egyezni fog elől feltűzve és vagy kivasalva lesz vagy be lesz hullámosva

[link]

Kontyot nem csinálnék ,fodrásszal meg pláne hogy nem .Jobban szeretem ha le van engedve vagy fel van tűzve félig vagy teljesen fel van fogva lófarokban.

De ha te azt szeretnél bár biztos vannak extrémebb kontyok is, nekem amikor csinálta egyszer a fodrász szalagavatóra akkor előtte megmostam a hajamat és úgy mentem oda ,mert ő már csak feltűzi,meg ha már pár órával előtte meg van mosva vagy egy nappal akkor jobban lehet formázni

2009. dec. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!