Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerülnek az Ilcsi...

Mennyibe kerülnek az Ilcsi kozmetikai termékek?

Figyelt kérdés
Neten néztem de sehol nem láttam árakat. Fekete szappant, csipkebogyó tonikot, arctejet, meg bőrradírt szeretnék venni. Légyszíves ha tudjátok hogy ezek kb. mennyibe kerülnek írjátok meg nekem. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 18. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress egy kozmetikust aki ezzel dolgozik,ő tud neked árat mondani.
2014. febr. 19. 06:35
 2/5 Joy Turner ***** válasza:
Nem is tudod máshonnan beszerezni, csak kozmetikustól.
2014. febr. 19. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezeket csak kozmetikusnál tudod megvenni, egyszerűbb lett volna tőle megkérdezni.

Ha fekete szappant akarsz, akkor gondolom zsíros, pattanásos a bőröd. A csipkebogyó helyett én az almás citromos termékcsaládot ajánlanám.

2014. febr. 19. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat! :)

utolsó válaszolónak, hát kamaszodom úgyhogy pár csúnya pattanás elrondítja a babaarcomat. :)

2014. febr. 19. 22:53
 5/5 K. Bernadett ***** válasza:
Szia! melyik termék kell? írok pontos választ.
2014. jún. 3. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!