Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől függ, hogy a haj meddig...

Mitől függ, hogy a haj meddig tud nőni?

Figyelt kérdés
Ez azért érdekes, mert láttam egy képet, még a 18. sz.-ból való, egy házaspárnak hét lánya volt és mind a hétnek extrém hosszúságú haja volt, szóval ilyen földig érő. Az érdekelne hogy ilyen hosszúra bárki haja meg tud nőni?
2008. júl. 20. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neeem ez genetika is főleg, mert valakinek 2 évig él 1 hajszála, valakinek 6, valakinek annál is tovább...Valamint függ az ápolástól, merthát ha nem töredezik hosszabbra nő.
2008. júl. 20. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, a hajhavonta átlagosan 1 cm-t nő. Akkor ha valaki nem vágatja le mondjuk 10 évig, akkor annak 120 cm-rel lesz hosszabb haja nem?
2008. júl. 20. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utoljára pont 10 éve volt levágva a hajam, ez alatt kb. 40cm-t nőtt, úgy hogy azóta egy centi se volt vágva belőle. Genetika? Nem tudom, lehet. Na meg fiatalabb korban gyorsabban nő, mint idősebb korban.
2008. júl. 20. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Menjetek rá a www.google.hu-ra és válasszátok ki a képet, és írjátok be hogy extrém hosszú haj. Ott lesz a kép, már ha érdekel titeket;)
2008. júl. 20. 20:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy olyan különleges lenne ha ma lenne valakinek ilyen haja nem? Nem mindekinek ér földig..:)
2008. júl. 20. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek havonta fél centit nő, valakinek 1,5-öt nekem is kb. ennyit. Egy év alatt az átlag 15centiméter. ha nemvágatod 10évig, lehet h megnő nagyon hosszúra, llehet h tövig feltöredezik, meg letörnek centik a hajadból, de azis lehet h 1-1 hajszálad 5-6 évig él, így nem biztos h bokáig ér majd. Remélem ugyahogy érthető:D De ha kifejezetten érdekel, google-ban tényleg rengeteg mindent olvashatsz.
2008. júl. 20. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Van olyan is, hogy a hajhagyma csak egy bizonyos hosszúságú hajat tud megtartani, és utána súlyánál fogva kihullik. Ilyen az enyém is, nekem a hátam közepéig ér, és már kb7 éve ekkora, pedig nem vágatok belőle, csak kb félévente kettő centit. Ez van.
2008. júl. 21. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!