HELP! Szerintetek ez megfelelő?
Pénteken lesz a szalagozóm és 10:30ra(nem volt később időpont) már kész lesz a hajam,ami elég hamar van,hisz 4kor kezdődik a szalagozó. Fekete ruhám lesz vékony pánttal és rövid boleró lesz hozzá.Próbáltuk a begöndörített hajat,de az nem állt jól+ hamar kijön a hajamból az egyenes is és a göndör is. Kontyra gondoltam,amely elég strapabíró lesz és kibírja az este végét. Világosbarna hajam van,a vállam alá ér 10 cm-rel. Nagyon kellene az is,hogy kicsit komolyabb,idősebb arcom legyen vele,hisz max. 7.-esnek néznek...
Úgy gondoltam,hogy az összes hajamat felszedné,de nem találok egy normálisat sem..
Tudnátok linkelni vagy tanácsokat adni??
megyek fodrászhoz meg simnkeshez is.
megköszönném,ha küldenél! :)
Nagyon szépek a sminkek. :)
De am a göndört is fodrász csinálta,de nagyon ratyi volt. Meg 8.-ba is az volt,de visszanézve a képeket...BORZASZTÓ!
Ezért gondoltam egy szép,elegáns kontyra,mert feltűzött hajjal szerintem jól nézek ki és ad némi komolyságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!