Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » HELP! Szerintetek ez megfelelő?

HELP! Szerintetek ez megfelelő?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz a szalagozóm és 10:30ra(nem volt később időpont) már kész lesz a hajam,ami elég hamar van,hisz 4kor kezdődik a szalagozó. Fekete ruhám lesz vékony pánttal és rövid boleró lesz hozzá.Próbáltuk a begöndörített hajat,de az nem állt jól+ hamar kijön a hajamból az egyenes is és a göndör is. Kontyra gondoltam,amely elég strapabíró lesz és kibírja az este végét. Világosbarna hajam van,a vállam alá ér 10 cm-rel. Nagyon kellene az is,hogy kicsit komolyabb,idősebb arcom legyen vele,hisz max. 7.-esnek néznek...

Úgy gondoltam,hogy az összes hajamat felszedné,de nem találok egy normálisat sem..

Tudnátok linkelni vagy tanácsokat adni??

2014. febr. 12. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
szerintem ha fodrász rendelen begöndöriti az megmarad és sztem az jól néz ki ; de küldök linkeket még jó frizurákról :P haszeretnéd és sminkre is küldök pár szépet :)
2014. febr. 12. 16:15
 2/8 A kérdező kommentje:

megyek fodrászhoz meg simnkeshez is.

megköszönném,ha küldenél! :)

2014. febr. 12. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
[link] itt vannak jó ötletek és feldobhatod a kinézeted egy új hajszinnel is nem kell vmi durva de kicsit másabb mint eddig
2014. febr. 12. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
[link] innen a lejebb lévő kék vagy rózsaszin nagyon jól néz ki vagy a szürkés is :)
2014. febr. 12. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépek a sminkek. :)

De am a göndört is fodrász csinálta,de nagyon ratyi volt. Meg 8.-ba is az volt,de visszanézve a képeket...BORZASZTÓ!

Ezért gondoltam egy szép,elegáns kontyra,mert feltűzött hajjal szerintem jól nézek ki és ad némi komolyságot.

2014. febr. 12. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet az arcod miattnem állt jol a göndör haj nem mindenkinekáll jól, de a koty meg olyan mamás inkább vmi divatosabbat válassz
2014. febr. 12. 17:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Például mit?
2014. febr. 12. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
hát félig fel tűzve ha mindenképp fel akarod üzetni , vagy vágass belőle és festesd be az is újítás
2014. febr. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!