Pattanás invázió! Mit ajánlatok? (lent)
Figyelt kérdés
az arcomon 1 helyen kijött 3 pattanás (az arcom közepén), együtt 3 szöget alkotnak. máshol is vannak még apróbb pattanások, amelyeket kiszoktam nyomkodni, ha birok. Ezt a 3 pattanást, melyek egy helyen vannak, nem nagyon merem nyomkodni, csak akkor ha magától ki nyilnak a pórusok.
Szeretném minél hamarabb eltüntetni a pattanásokat. Drága készítményekre nincsen pénzem, leginkább házi praktikákat alkalmazok. Amiket én eddig használtam: kamilla tea arc öblítés, szódabikarbóna, régen csináltam élesztő pakolást illetve régen használtam fogkrémet.
Ti mit ajánlotok? Vagy melyik a legjobb ezek közül tapasztalatok?
18/L
2014. febr. 11. 21:27
1/2 anonim válasza:
Szappannal moss arcot. Esetleg körömvirág krém (gyulladáscsökkentő), ha sürgős estére pöttyints rájuk fogkrémet és úgy aludj. Én baba szappant használok rá, de azelőtt az oriflameből volt teafás direkt arcra való szappanom, mindkettő nagyon bevált. Esetleg ha semmitől nem múlna el akkor teafaolaj. Egyszer olvastam hogy egy félbevágott paradicsommal kend át az arcod, hagyd száradni kb. 5 percig, majd mosd le. Arctonikot is használj hogy megelőzd hogy több kijöjjön. Meg radirozd hetente 2-szer. :) Én ezeket használom és úgy szinten tartja az arcom
2/2 anonim válasza:
Ha egy helyen jelent meg az gyulladásos gócot jelent a fogaknál vagy az ínynél,azt kellene megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!