Legrosszabb szemöldökformák?
amikor a két szemöldök kb egy arasznyira van egymástól. ezt nagyon sok emberen látom. illetve a már szinte félkör alakúak. akik borotválják és nem szedik az is borzasztó tud lenni, mert teljesen cakkos.
a vesszőparipám pedig a hoki ütő formájú hát az valami siralmas.
1, túl nagy szemöldök, egyik szemzugból a másikba ível.
2, a csík szemöldök, amikor legyantázza az egészet és ceruzával rajzol egy csíkot. Láttam már feketében, barnában és pirosban(!) is.
3, és persze a tetovált szemöldök, pláne ha valaki olcsón akarja megúszni.
Én magas is vétettem hibát, mikor magamnak szedtem és rajzoltam, de én nem gyantáztam az egészet. És tanulva hibámból, már rendszeresen járok kozmetikushoz.
nagyon vékony [link]
tetovált: [link]
Ezek szerencsére már nem divatok, de még mindig csomó nőn látom.
középen kiszedett: [link] Ez nagyon tipikus hiba, mikor középen kiszedik azt a pár kócos, rossz irányba álló szálat, amitől a szemöldökök között túl nagy hely lesz, bugyuta lesz tőle a tekintet. Inkább simítanák le hajlakkal de igenis kell oda az a pár szál.
túl ívelt: [link] Ez van akinek bejön, nem klasszikus baki, de szerintem fura.
Plusz most olvastam, hogy elvileg idén divatba jöhet a szemöldök szőkítés. [link] Na ezen még röhögnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!